Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Θα περιμένουν Στεφανάκο

        
pan-panai-nikibolou19Στην αποστολή των Αγρινιωτών για το ματς με τον Εργοτέλη ο Μανώλης Στεφανάκος, που περνάει δύσκολες στιγμές.
Την Πέμπτη (9/5) έγινε η κηδεία του αδερφού του Μανώλη Στεφανάκου. Ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού περνάει πολύ δύσκολες στιγμές. Δεν είναι λίγο πράγμα να μαθαίνεις ότι αυτοκτόνησε ο αδερφός σου. Άνθρωποι της ομάδας μετέβησαν την Πέμπτη στην Αθήνα και έδωσαν το παρών στην κηδεία. Είπαν του Στεφανάκου: «Μανώλη, όπως νιώθεις. Είσαι στην αποστολή, αλλά αν δεν νιώθεις καλά μην έρθεις. Μείνε με την οικογένειά σου».
Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας είναι λοιπόν μέσα στη 19άδα για το παιχνίδι της Παρασκευής (10/5) με τον Εργοτέλη. Θα τον περιμένει το προπονητικό επιτελείο μέχρι την τελευταία στιγμή. Από εκεί και πέρα, ο Στέλιος Σφακιανάκης δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό και έμεινε εκτός, όπως και οι Ακουάρο, Τζιντζής, Ιορδανίδης, Μύγας, Μήλιος, Σμίλτος και Μεταξούλης. Για παν ενδεχόμενο στην αποστολή μπήκε ο νεαρός πορτιέρο Δημήτρης Τσάπαλος.
Τα «καναρίνια» θα επιδιώξουν να επικρατήσουν της ομάδας του Ηρακλείου, προκειμένου να κάνουν άλμα ανόδου. Εκτιμούν ότι αν παρουσιαστούν όπως εκείνοι μπορούν, τότε δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Το βράδυ της Πέμπτης (9/5) το ποδοσφαιρικό τμήμα θα δειπνούσε, περισσότερο για σύσφιξη σχέσεων πριν από το κρίσιμο ματς.
Η αποστολή: Τακίδης, Στεφανάκος, Τσάπαλος, Αραμπατζής, Μπακάκης, Πασάς, Ιωάννου, Μελισσάς, Μουμίν, Κουτσοσπύρος, Δάρλας, Γκόλιας, Κούσας, Μπόγιοβιτς, Μπελόν, Φαβάλι, Τζούνιορ, Σίσιτς και Καμαρά.
flnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου