Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Στην Αμφιλοχία οι φίλοι της βέσπας

        
koi-amfiloxia-vespa
Στην Αμφιλοχία στο καφέ «το στέκι του Σταμούλη» βρέθηκε η βεσποπαρέα που κάνει το γύρο της Ελλάδας πάνω στις θρυλικές βέσπες. Για δέκα ημέρες οι φίλοι της βέσπας από όλη την Ελλάδα θα διανύσουν 2000 χιλιόμετρα με διαδρομές των 180-270 χλμ. ημερησίως με σύνθημά τους «Όλη η Ελλάδα ένας δρόμος» στα πλαίσια του «1ου Γύρου της Ελλάδας με Βέσπα»
Η διοργάνωση αυτή που διοργανώθηκε με πρωτεργάτες τους κ. Βασίλη Γεωργάτο και Τάκη Ζώτο από το Vespa Forum Hellas έχει τη μορφή «σκυταλοδρομίας» αφού από κάθε πόλη κάποιοι προστίθενται στη παρέα του «Γύρου». Η Βεσποπαρέα ξεκίνησε από το Καλλιμάρμαρο στην Αθήνα στις 21 Μαΐου με προορισμό την Κρήτη και στη συνέχεια την υπόλοιπη Ελλάδα.
koi-amfiloxia-vespa1
Ο Γύρος πραγματοποιείται με πρωτοβουλία των μελών του Vespa Forum Hellas και έχει προσωπικό, οικειοθελή και ατομικό χαρακτήρα. Δεν πρόκειται βέβαια για αγώνα αλλά έχει τον χαρακτήρα μιας μεγάλης εκδρομής.
Η ομαδική αυτή εκδρομική προσπάθεια σύμφωνα με τους διοργανωτέ ς έχει κύριο σκοπό να αναδείξει την αισιοδοξία και την θέληση του Έλληνα για καλύτερες μέρες και να προβάλει την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου