Κυριακή 12 Μαΐου 2013

«Καταδίωξη» για Σούπερ Λίγκα!

Είτε εύκολα, είτε δύσκολα, Ολυμπιακός Βόλου και Καλλονή επικράτησαν των Ηρακλή Ψαχνών (2-0), Καλλιθέα (2-0) αντίστοιχα και συνεχίζουν την μάχη για απευθείας άνοδο στην Σούπερ Λίγκα!

«Καταδίωξη» για Σούπερ Λίγκα!
Photo: Action Images


Είχαν το κίνητρο και φάνηκε!

Ο Ολυμπιακός Βόλου πέρασε ήρεμα το απόγευμά του κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών του οποίου επικράτησε 2-0, ενώ με το ίδιο σκορ νίκησε και η Καλλονή την Καλλιθέα, με τους δύο νικητές να ανεβαίνουν με ισοβαθμία στη τρίτη θέση της Football League (μαζί με τον Παναιτωλικό).

Στο 29’ ο Κατσιαρός πέτυχε το πρώτο τέρμα των «ερυθρόλευκων», ενώ στο 55’ ο Κωστούλας με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του κι έδιωξε ουσιαστικά το όποιο άγχος υπήρχε για το τρίποντο, με τον Βαζάκα να ξεκινά με το δεξί την επιστροφή του στον πάγκο της ομάδας.

Στο έτερο παιχνίδι της ημέρας, τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα για την Καλλονή. Κι αυτό γιατί οι νησιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Κάντζι στο 74’ κι ενώ η Καλλιθέα αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 59’ λόγω αποβολής του Ρουσάκη. Βέβαια, ο αθηναϊκός σύλλογος λίγο έλειψε να κάνει την ζημιά, όμως ο Σταύρου σημάδεψε το δοκάρι των γηπεδούχων στο 82’, για να έρθει ο Ντιμπαλά στο… νήμα να γράψει το τελικό 2-0.

Αναλυτικά η 38η αγωνιστική
Παρασκευή 10/5

Παναιτωλικός- Εργοτέλης 1-0
(43’ Σίσιτς)

Σάββατο 11/5
Καλλονή- Καλλιθέα 2-0
(74' Κάντζι, 90' Ντιμπαλά)

Ολυμπιακός Βόλου- Ηρακλής Ψαχνών 2-0
(29' Κατσιαρός, 55' Κωστούλας)

Κυριακή 12/5
Απόλλων Σμύρνης-Αναγέννηση Γιαννιτσών (17:00)
Ηρακλής-Πανσερραϊκός
Καβάλα-Λάρισα
Παναχαϊκή-Νίκη Βόλου
Πιερικός-Αναγέννηση Επανομής
Θρασύβουλος-Δόξα Δράμας
Βύζας Μεγάρων-Φωκικός (18:00)

Ρεπό: Εθνικός Γαζώρου

Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος      πηγηsport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου