Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Πέμπτη μέρα αγωνίας για την Κριστιάνα

        
geg-exafanisi-thermo
Εντείνονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την 15χρονη Κριστιάνα, που εδώ και πέντε μέρες δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την στιγμή που έφυγε από το σπίτι της, σε χωριό του Θέρμου, για το σχολειό της, το Γυμνάσιο του Θέρμου.
Σήμερα στην περιοχή της Τριχωνίδας, ήρθε κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, σε μια προσπάθεια να βρεθούν ίχνη της, αφού υπήρχε μια μαρτυρία, ότι εντοπίστηκε προχθές στα Σιταράλωνα. Οι άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ, πήγαν τόσο στα Σιταραλωνα, όσο και σε άλλα χωριά της Μακρυνειας, ψάχνοντας στις παρόχθιες περιοχές, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Παράλληλα σκάφος της Αστυνομίας, «χτένισε» την Τριχωνίδα, επίσης χωρίς αποτέλεσμα.
Η ανησυχία των αστυνομικών είναι έκδηλη για την τύχη του κοριτσιού και αξιοποιείται κάθε πληροφορία που θεωρείται αξιόπιστη, ενώ συγκινητική είναι και η προσπάθεια εκατοντάδων πολιτών που ειδικά μέσω διαδικτύου προσπαθούν να κοινοποιήσουν τα στοιχεία του κοριτσιού, σε μια προσπάθεια να βρεθούν ίχνη του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, στις έρευνες έχει εμπλακεί και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που ανακάλυψε πως η Κριστιάνα διαθέτει λογαριασμό στο facebook και μάλιστα προέκυψε πως μετά την εξαφάνιση της τον χρησιμοποίησε σε internet café του Αγρινίου. Και εδώ όμως οι έρευνες δεν οδήγησαν κάπου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου