Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Μέσα Στεφανάκος, Σφακιανάκης

        
pan-panai-nikibolou19
Χωρίς τον τιμωρημένο Μελισσά, αλλά με αρκετές επιστροφές, ταξιδεύει στην Εύβοια η ομάδα του Παναιτωλικού. Προπόνηση στα Ψαχνά έχει προγραμματίσει ο Χάβος για το απόγευμα.
Καθ οδόν για την Εύβοια βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα του Παναιτωλικού, η οποία αύριο θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Ψαχνών, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Μάλιστα, τα καναρίνια έχουν προγραμματίσει προπόνηση για σήμερα το απόγευμα, στην οποία θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Ο Μάκης Χάβος, μπορεί να υπολογίζει και πάλι τον Στεφανάκο, όπως και τον Σφακιανάκη που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και είναι «ετοιμοπόλεμος». Επίσης, στην αποστολή επέστρεψε και ο Ιορδανίδης, ο οποίος είχε μείνει εκτός από τον αγώνα κόντρα στον Εργοτέλη την προηγούμενη Παρασκευή.
Αντίθετα, στο Αγρίνιο παρέμεινε ο Μελλισάς που είναι τιμωρημένος και ο φυσικά ο Κουτρουμάνος, που εδώ και καιρό είναι τραυματίας.
Την αποστολή του Παναιτωλικού αποτελούν οι: Τακίδης, Στεφανάκος, Αραμπατζής, Μπακάκης, Πασάς, Ιωάννου, Σφακιανάκης, Μουμίν, Κουτσοσπύρος, Δάρλας, Γκόλιας, Κούσας, Μπόγιοβιτς, Μπελόν, Φαβάλι, Τζούνιορ, Σίσιτς, Καμαρά, Ιορδανίδης, Σμίλτος.
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου