Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Μπακάκης: "Εφικτός στόχος η άνοδος"


 


Ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, , Μιχάλης Μπακάκης,  μίλησε στο Contra.gr για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, για την πιθανή άνοδο στην Superleague, καθώς και για τους προσωπικούς στόχους του.


Ο 22χρονος μέσος, γέννημα θρέμμα της ομάδας του Αγρινίου, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα του Παναιτωλικού στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, τόνισε πως η ομάδα μπορεί να κερδίσει τα εναπομείναντα παιχνίδια και να καταφέρει να προβιβαστεί στη Superleague.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Πως είναι η χρονιά μέχρι τώρα για τον Παναιτωλικό;
"Είναι μια πολύ καλή χρονιά για τον Παναιτωλικό, αφού η ομάδα βρίσκεται στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος. Βρισκόμαστε μέσα στο στόχο μας και σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την αρχή της σεζόν γιατί έχουμε δέσει περισσότερο σαν ομάδα. Τον Ιανουάριο έγιναν κάποιες μεταγραφές, κάποιες προσθήκες ποιοτικών ποδοσφαιριστών και πλέον διαθέτουμε ένα πιο ολοκληρωμένο σύνολο".
Είναι εφικτός ο στόχος επιστροφής της ομάδας στην Α' Εθνική;
"Εννοείται πως είναι εφικτός ο στόχος, ιδιαίτερα με βάση τις εμφανίσεις που έχουμε πραγματοποιήσει τον τελευταίο καιρό που έχουμε πάρει συνεχόμενα καλά αποτελέσματα. Απομένουν ακόμη 5 παιχνίδια. Πιστεύω πως μπορούμε να τα κερδίσουμε και τα 5 γιατί έχουμε δείξει ότι έχουμε δυνατότητες".
Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια , δύο εντός και ένα εκτός έδρας ματς με τις τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η έδρα σας;
"Έχουμε ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη ενόψει της συνέχειας. Για να είμαστε μέσα στο στόχο μας, που είναι η άνοδος στη Superleague, θα πρέπει να κερδίσουμε και τα 3 αυτά παιχνίδια. Φυσικά η έδρα μας είναι η δύναμή μας. Ο κόσμος είναι κοντά μας και μας στηρίζει. Εμείς όμως έχουμε δείξει τη δύναμή μας και στα εκτός έδρας παιχνίδια παίρνοντας καλά αποτελέσματα".
Η ομάδα έχει επενδύσει σε νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως εσύ αλλά υπάρχουν και οι εμπειρότεροι. Πόσο βοηθούν οι έμπειροι ποδοσφαιριστές τους νεαρούς;
"Κάθε ομάδα χρειάζεται νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα της προσφέρουν τη ζωντάνια και τη φρεσκάδα που χρειάζεται. Ωστόσο, χρειάζεται και η εμπειρία. Οι έμπειροι παίκτες φαίνονται ιδιαίτερα στις δύσκολες καταστάσεις αφού δείχνουν χαρακτήρα και με την προσωπικότητα και την εμπειρία τους βγαίνουν μπροστά και βοηθούν την ομάδα όταν το χρειάζεται".
Τέλος, ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι και επιθυμίες για το μέλλον;
"Αρχικά πρώτος μου στόχος και σε προσωπικό επίπεδο είναι να ανέβει η ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Φυσικά αν υπάρχει καμία καλή πρόταση θα είναι μια καλή ευκαιρία να κάνω ένα βήμα παραπάνω. Αν όχι, θα ήθελα να συνεχίσω να αγωνίζομαι με τη φανέλα του Παναιτωλικού στην μεγάλη κατηγορία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου