Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Μ. Κοππά: να σταματήσει το ΠΑΣΟΚ να ειναι γραφείο τύπου του Α. Σαμαρά


20130521-161054.jpg


Συνεχίζεται ο πόλεμος μεταξύ του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου και της πλειοψηφίας των ευρωβουλευτών του κόμματος που ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες όταν οι ευρωβουλευτές αποκλείστηκαν από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή.
Αυτή τη φορά η (τυπικά) επικεφαλής των ευρωβουλευτών Μαριλένα Κοππά έδωσε μια ακόμη συνέχεια στο εσωκομματικό μέτωπο μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του συγκροτήματος της Νέας Κρήτης ζητώντας «να σταματήσει το ΠΑΣΟΚ να είναι το γραφείο Τύπου του Σαμαρά».
Συμπλήρωσε δε: Είμαι ΠΑΣΟΚ ανεξαρτήτως του τι λέει η ηγεσία του κόμματός μου και με το πως συμπεριφέρεται στους ευρωβουλευτές του κόμματος που δεν είναι της αρεσκείας της.
Η φράση αυτές προστιθέμενες σε μια σειρά δηλώσεων αμφισβήτησης κατά της σημερινής ηγετικής ομάδας της Ιπποκράτους αποδεικνύουν ότι η συγκατοίκηση έχει ημερομηνία λήξης τις επόμενες Ευρωεκλογές.
Ανεξαρτήτως αυτού, η κυρία Κοππά δήλωσε πως θεωρεί «απόλυτα φυσιολογικό να συνομιλούμε και με τη ΔΗΜΑΡ και με το ΣΥΡΙΖΑ παρά τις σοβαρές επιφυλάξεις που έχω με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης» και πως δεν αποδέχεται την λογική των δύο άκρων στη πολιτική, δεν μπορείς είπε να εξισώνεις την φασιστική Χρυσή Αυγή με τις δυνάμεις της Αριστεράς, σημειώνοντας με νόημα ότι η συζήτηση στη κεντροαριστερά πρέπει να ανοίξει τώρα όχι με ηγεμονισμούς
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου