Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Κόλλησε και έμπλεξε

        
pan-panai-apolon57Ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0) έληξε το ντέρμπι της 40ης στο Αγρίνιο, ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Απόλλωνα Σμύρνης, αποτέλεσμα που βολεύει αλλά και κολακεύει τους φιλοξενούμενους, που αν και παραμένουν στην κορυφή, πλέον έχουν συγκάτοικο τον Ηρακλή.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τον αόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης από τα πρώτα λεπτά, με τους Σίσιτς και Μπελόν να είναι σε καλή μέρα και να δημιουργούν αρκετά προβλήματα στην σκληροτράχηλη άμυνα της Ταξιαρχίας.
Παρόλα αυτά, η απουσία του πρώτου σκόρερ των καναρινιών ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, με τον Καμαρά να μην μπορεί να καλύψει επάξια το κενό του Σέρβου, αφού έχει συνηθίσει να αγωνίζεται στα φτερά και όχι στην κορφή της επίθεσης.
Οι γηπεδούχοι πάντως έπαιξαν πάρα πολύ έξυπνα, αφού μπορεί να μην είχαν την κατοχή, όμως ήταν αυτοί που είχαν τις δύο πιο μεγάλες ευκαιρίες, μια σε κάθε ημίχρονο, χτυπώντας στην κόντρα τους γηπεδούχους.
Στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 23′ ο Μανιάς αφού πέρασε τον Μπακάκη βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, όμως νικήθηκε από τον Στεφανάκο, ο οποίος έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.
Ακόμα μεγαλύτερη όμως ήταν η ευκαιρία που έχασε ο αρχηγός του Απόλλωνα, Διαμάντης, ο οποίος στο 84′ έφυγε στην κόντρα και και έκανε ένα τρομερό σουτ, με την μπάλα όμως να μην του κάνει το χατήρι, αφού χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Παναιτωλικού και στην συνέχεια πέρασε άουτ.
Το αποτέλεσμα αυτό δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες, αφού ο Παναιτωλικός μένει πίσω στην διεκδίκηση μίας θέσης στην τριάδα, ενώ η Ταξιαρχία μετά την νέα απώλεια μπαίνει σε μπελάδες. Βέβαια, το πρόγραμμα του Απόλλωνα είναι σχετικά εύκολο, οπότε δύσκολα θα χάσει την απευθείας άνοδο.
gazzeta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου