Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Το Αγρινιώτικο Καναρίνι & τα κομπιουτεράκια!

KΛΕΙΔΩΣΕ Η ΕΠΤΑΔΑ

Μπορει να εχουμε κατασταλάξει στις επτα ομαδες του πρωταθληματος, αλλα ρε Φουληδες, μεγαλος συνωστισμος, σε καλο να μας βγει! Παντως, οσες καφετζουδες και χαρτοριχτρες κι αν πηγαμε, δεν μπορουν να βρουν τις τρεις πρωτες ή τις τεσσερις των μπαραζ. Απλα πραγματα, τιποτε αλλο...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ


Παντως το πρωταθλημα της Β' Εθνικης, ευτυχως δεν εμοιασε καθολου σε αυτο της Σούπερ Λίγκα που ξεραμε τον πρωταθλητη απο το πρωτο παιχνιδι. Εδω, τρεις αγωνιστηκες πριν το φιναλε και ολα ειναι ρευστα. Αρα, ποιο πρωταθλημα εχει αξια Φουληδες; Μπραβο, λοιπον, στη διοργανωτρια Αρχη, αλλα και στις ομαδεσ της κατηγορίας.

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ, ΔΙΑΒΑΙΝΕ


Τωρα που έσφιξαν τα λουρια του πρωταθληματος, τωρα ηταν γραφτο να χασουμε τον Μπογιοβιτς και να μεινει το παλικαρι με τα εντεκα γκολ στο χερι και η ομαδα χωρις ενα φορμαρισμενο παικτη της. Ειναι αυτο που λεμε στο χωριο μου "αφου δεν σε θελει το χωριο, μην ρωτας για του παπα το σπιτι"!

ΜΠΟΝΟΡΑ-ΜΠΟΝΟΡΑ


Αν ειμαστε τυχεροι και παρουμε την απευθειας ανοδο, επτα ποδοσφαιριστες απο την αλλη Δευτερα θα ετοιμαζουν τα μπαγκαζια τους για αλλες πολιτειες. Εκτος συντεχνοι κι αν παμε στα μπαραζ, οπότε θα εξαντλησουν και την τελευταια μερα των συμβολαιων τους. Γι' αυτο βαλτε τα δυνατα σας, να τελειωνουμε μιαν ωρα αρχύτερα.

ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!

Αν εχετε καλο μνημονικο, πριν ενα μηνα ο Χαβος μας ελεγε οτι με 71 βαθμους θα βγει Πρωταθλητης. Προχθες ομως μας ειπε οτι θα μαζεψουμε 75 βαθμους. Μαζεψε διπλωματικα απο φοβο την πρωτη του δηλωση που ηταν αστοχη, γιατι μαλλον στα μαθηματικα εμεινε... μεταξεταστεος.

ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΑΛΙ!

Δεν μπορω να καταλαβω πως ο Καμαρα σκεφτεται να εγκαταλειψει την Ελλαδα και να αποσυρθει σιγα-σιγα απο το ποδοσφαιρο και ο Τζουνιορ, που ειναι και δυο χρονια μεγαλυτερος να σκεφτεται μεταγραφη στην Ξανθη. Αρα το λεει ακομα η περδικουλα του Αντιδημαρχου.

ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙΑ

Τα Αγρινιωτικα κουμπιουτερακια που ειναι διαφορετικης μαρκας με αυτα του Βολου, της Καλλονης, της Κρητης και της Θεσσαλονικης, πηραν φωτια και βγαζουν απευθειας τον Παναιτωλικο στην Α' Εθνικη. Τα αλλα κομπιουτερακια, των αλλων ομαδων, που εχουν διαφορετικες μαρκες, βγαζουν τις δικες τους ομαδες στην τριαδα. Πίασε το αυγο και κούρεφτο δηλαδη!

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΤΣΙ!

Ολοι στο Αγρινιο θελουν να ελπιζουν οτι το παιχνιδι με τον Απολλωνα θα ειναι το τελευταιο του πρωταθληματος και της κατηγοριας στο γηπεδο τους. Γι' αυτο τα Τιτορμακια θα γεμίσουν ασφυκτικα το γηπεδο, ετσι ωστε να μην σκασουν αυτοι τοσο καιρο μετα χωρις ποδοσφαιρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου