Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Χωρίς τροφεία και φέτος οι παιδικοί σταθμοί

po-dimotiko24-5-13a

        


Με κύριο θέμα τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς του Αγρινίου, που και την νέα σχολική περίοδο δεν πρόκειται να επιβληθούν, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Αγρινίου.
Νωρίτερα και έκτος ημερήσιας διάταξης, ο κ. Νικάκης της Λαϊκής Συσπείρωσης έθεσε το θέμα των τελών ύδρευσης, μετά από μια ανάρτηση στο διαδίκτυο ότι ο δήμος έχει προχωρήσει στην αύξηση τους κατά 80% ! Εκ μέρους της ΔΕΥΑΑ απάντησε ο κ. Ζαμπάρας που τόνισε πως τα τέλη όχι μόνον δεν έχουν αυξηθεί αλλά σε αρκετές περιπτώσεις έχουν μειωθεί κιόλας.
po-dimotiko24-5-13b
Όπως έγινε γνωστό η ΔΕΥΑΑ απέστειλε εξώδικο στον διαχειριστή του blog που προχώρησε στην σχετική ανάρτηση, άτομο που συμμετείχε παλιότερα στους «Αγανακτισμένους πολίτες» και που ήταν παρών στην συνεδρίαση και ζήτησε το λόγο χωρίς όμως να του δοθεί.
Στην ημερήσια διάταξη και στο θέμα των τροφείων στους παιδικούς σταθμούς, ομόφωνα αποφασίστηκε και τη νέα χρονιά να μην υπάρξουν τροφεία. Θέληση της δημοτικής αρχής είναι να ανταποκριθεί στο σύνολο των αιτήσεων που θα υποβληθούν, που σημειωτέον χρόνο με το χρόνο, εξαιτίας και της κρίσης, αυξάνονται εντυπωσιακά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου