Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Στον Σκορπιό την Τετάρτη ο Ριμπολόβλεφ

        
koi-skorpios-riboloblefΣτο νησί εργάζονται πυρετωδώς για την πρώτη επίσημη επίσκεψη.
O  Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ αναμένεται την Τετάρτη στον Σκορπιό συνοδεία δικηγόρων, αρχιτεκτόνων και τεχνικών συμβούλων σε μια πρώτη προσπάθεια να καταστρωθούν σχέδια για την ανακαίνιση των παλαιών κτιρίων, ώστε να καταστούν και πάλι λειτουργικά και κατοικήσιμα τόσο από την οικογένεια, όσο και από τους φίλους επισκέπτες.
Σε δεύτερη φάση προβλέπεται η δημιουργία πολυτελούς ξενοδοχείου για επισκέπτες με «γερά βαλάντια» και τουριστική αξιοποίηση του νησιού.
Στα άμεσα σχέδια της οικογένειας είναι η δημιουργία μαρίνας, που θα επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση πολυτελών θαλαμηγών στο νησί των γνωστών, φίλων αλλά και των ίδιων των ιδιοκτητών. Ο Ρώσος Μεγιστάνας φέρεται να έχει κλείσει δωμάτια σε πολυτελές ξενοδοχείο της Λευκάδας για την συνοδεία του, ενώ για τον ίδιο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ο τρόπος άφιξης του στον Σκορπιό.
Η επίσκεψη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον κι ελπίζουμε να «αναθερμάνει» το ήδη καλό κλίμα που επικρατεί, με πρώτο άμεσο ευργέτημα εκείνο της δωρεάν διαφήμισης της περιοχής μας, από την έκταση της δημοσιότητας που θα πάρει σε ελληνικά και ξένα μέσα ενημέρωσης ενόψει της τουριστικής περιόδου.
Ανεπισήμως έχει επισκεφθεί τον Σκορπιό τουλάχιστον δυο ακόμα φορές.
meganisinews.eu
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου