Τρίτη 21 Μαΐου 2013

«Οδύσσεια» ανόδου για τον Παναιτωλικό

        
pan-panai-apolon35Με δύο εκτός έδρας αγώνες ολοκληρώνει την σεζόν ο Παναιτωλικός, που αύριο ταξιδεύει στην Κατερίνη και στην συνέχεια πάει Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή.
Αγώνα δρόμου θυμίζει το πρόγραμμα του Παναιτωλικού, ο οποίος μετά την χτεσινή ισοπαλία στο Αγρίνιο με τον Απόλλωνα, αναζητά το απόλυτο των δύο νικών για να ελπίζει σε απευθείας άνοδο.
Οι παίκτες του Χάβου έκαναν σήμερα μία προπόνηση, στο τέλος της οποίας ανακοινώθηκαν οι 20 παίκτες που αύριο θα αναχωρήσουν με προορισμό την Βόρεια Ελλάδα, εκεί δηλαδή που θα ολοκληρωθεί το φετινό πρόγραμμα του συλλόγου.
Αρχικά, η αποστολή του Παναιτωλικού θα βρεθεί στην Κατερίνη, εκεί που την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον αδιάφορο Πιερικό. Στην συνέχεια, η ομάδα θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη και όχι στο Αγρίνιο, αφού ακολουθεί την Κυριακή το παιχνίδι στο Καυτατζόγλειο.
Εκεί, κόντρα στον Ηρακλή, τα καναρίνια αναμένεται να παίξουν όλη την σεζόν, αφού θέλουν μόνο νίκη για να μπορούν να ελπίζουν σε απευθείας άνοδο, αν βέβαια έχουν πάρει ήδη το τρίποντο στην Κατερίνη.
Το έργο των παικτών του Παναιτωλικό μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς μετά την απώλεια βαθμών κόντρα στον Απόλλωνα απέχει 3 βαθμούς από την ζώνη της απευθείας ανόδου, εκεί δηλαδή που βρίσκεται ο Εργοτέλης με 70 βαθμούς.
Παρόλα αυτά, στο… στρατόπεδο των καναρινιών υπάρχει πίστη πως όλα θα πάνε καλά και πως ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, αφού είναι στο χέρι τους να ανατρέψουν τα δεδομένα.
gazzeta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου