Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Αυλαία με ντέρμπι στο Αγρίνιο

        
pan-panai-nikibolou35
Με μία σημαντική αναμέτρηση ανοίγει η αυλαία της 38ης αγωνιστικής της Football League την Παρασκευή (10/5) όπου ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Εργοτέλη.
Οι δύο ομάδες βρίσκονται στα υψηλά… πατώματα της βαθμολογίας και τους χωρίζουν 4 βαθμοί, με τους Κρητικούς να είναι στην δεύτερη θέση με 64 πόντους και όπως είναι φυσικό, το ντέρμπι του Αγρινίου θα κρίνει τη «μάχη» της απ’ ευθείας ανόδου στην Super League.
Στο πλευρό του Στεφανάκου
Η είδηση της αυτοκτονίας του αδερφού του Μανώλη Στεφανάκου έχει επηρεάσει άπαντες στο στρατόπεδο του Παναιτωλικού. Ο πορτιέρο των «καναρινιών» είναι στην αποστολή, αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί ην τελευταία στιγμή. Εκτός είναι οι Σφακιανάκης, Ακουάρο, Τζιντής, Ιορδανίδης, Μύγας, Μήλιος, Σμίλτος και Μεταξούλης.
Η αποστολή του Παναιτωλικού: Τακίδης, Στεφανάκος, Τσάπαλος, Αραμπατζής, Μπακάκης, πασάς, Ιωάννου, Μελισσάς, Μουμίν, Κουτσοσπύρος, Δάρλας, Γκόλιας, Κούσας, Μπόγιοβιτς, Μπελόν, Φαβάλι, Τζούνιορ, Σίσιτς, Καμαρά.
Χωρίς δύο στο ντέρμπι οι Κρητικοί
Εκτός αποστολής των «κιτρινόμαυρων» έχουν τεθεί οι Χαντί και Πλουσής που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, αλλά και ο Ουέλινγκτον με ενοχλήσεις.
Η αποστολή του Εργοτέλη: Αθανασίου, Καβουσάκης, Πίτσος, Τζανακάκης, Γεωργίου, Σαρρής, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Χρυσοφάκης, Δωματάς, Γκαντιάγκα, Μπουχαλάκης, Κοζορώνης, Χαλκιαδάκης, Βερπακόφσκις, Ζαχόρα, Λεονάρντο.
onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου