Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Ταλαιπωρία χωρίς τέλος για τους ασφαλισμένους στον ΟΠΑΔ για θεώρηση βιβλιαρίων...

 
Τριτοκοσμικές εικόνες ντροπής επικρατούν στα γραφεία του ΟΠΑΔ στην οδό Ηπείρου με τους ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ που περιμένουν ώρες σε ατέλειωτες ουρές για να θεωρήσουν τα βιβλιάρια υγείας τους.

Η ταλαιπωρία των...
ασφαλισμένων ξεπερνά κάθε προηγούμενο, καθώς ορισμένοι από αυτούς βρίσκονται εκεί από τα ξημερώματα ή ακόμη και νωρίτερα.

Οπως καταγγέλλουν πολίτες, έχει δημιουργηθεί ένας άτυπος μηχανισμός αυτοοργάνωσης των ασφαλισμένων, οι οποίοι από τις πρώτες πρωινές ώρες γράφουν το όνομά τους σε ένα τετράδιο μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των 250 ατόμων. Συνήθως ο αριθμός αυτός συμπληρώνεται κατά τις 6:30 το πρωί. Μετά τις 7:00, ο υπάλληλος ασφαλείας του κτιρίου αρχίζει τη διανομή αριθμών προτεραιότητας μέχρι το 250, που είναι ο μέγιστος αριθμός ασφαλισμένων που μπορεί να εξυπηρετήσει καθημερινά η υπηρεσία.

Η υπηρεσία λειτουργεί από τις 9:00 το πρωί ως τις 15:00 και το κοινό εξυπηρετείται από τα τέσσερα γκισέ σε έναν μικρό χώρο. Η συγκεκριμένη υπηρεσία εξυπηρετεί σχεδόν ολόκληρη την Αττική, μετά το κλείσιμο των αντίστοιχων περιφερειακών γραφείων υγείας των νομαρχιών, όπως στην Καλλιθέα και την Αγία Παρασκευή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου