Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Το πρωί η κηδεία της 51χρονης-ράκος o 17χρονος μητροκτόνος

        
koi-fonos-ionias1Ενώ μοναδικό θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία είναι από το πρωί η άγρια δολοφονία της 51χρονης εκπαιδευτικού από τον ίδιο της το γιό σήμερα τα ξημερώματα στο Αγρίνιο, μετά την νεκροψία και νεκροτομή που έγινε στην σωρό  της άτυχης γυναίκας, αύριο θα τελεστεί η κηδεία της στις 11 το πρωί στον ιερό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου.
Πληροφορίες που ήθελαν να υποβάλλεται αίτημα ώστε ο 17χρονος μητροκτόνος να παραστεί στην κηδεία διαψεύδονται. Την ίδια στιγμή ο μαθητής και δράστης της δολοφονίας κρατείται στην Α/Δ Ακαρνανίας, πραγματικό ράκος, μην μπορώντας ακόμη να συνειδητοποιήσει αυτό που έγινε. Πλέον, αρχίζει να γίνεται ολοφάνερο πως η ψυχική υγεία  του ανήλικου  ήταν από πριν τέτοια που η πίεση των εξετάσεων να ήταν εκείνη η «σπίθα» τον ώθησε στο απίστευτο έγκλημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υπάρχουν και στοιχεία που να συνηγορούν σε αυτό, στο γεγονός δηλαδή ότι η ψυχική κατάσταση του 17χρονου  ήταν επιβαρυμένη  και ειδικοί γιατροί κατά το παρελθόν τον είχαν παρακολουθήσει, χωρίς όμως να έχει προκύψει κάποιο βίαιο ξέσπασμα, τουλάχιστον όπως λένε άτομα που γνώριζαν την οικογένεια καθώς και γείτονες.
Από εκεί και πέρα, η υπόθεση εξαιτίας της λεπτότητας της, εξετάζεται με ευαισθησία από νομικούς, αλλά και δικαστικές αρχές και Αστυνομία, ενώ όπως είναι γνωστό ο 17χρονος θα απολογηθεί την Δευτέρα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου