Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Για το 4 στα 4 με αρχή στα Ψαχνά

        
pan-panai-ergotelis68Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προσπάθεια του Παναιτωλικού ενόψει του φινάλε του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Αγρινίου, μαζί με τους υπόλοιπους διεκδικητές της ανόδου θα έχει ένα γεμάτο δεκαπενθήμερο με συνεχείς αγώνες Τετάρτη και Κυριακή.
Ο Παναιτωλικός, που εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τα δικά του αποτελέσματα θέλει το 4 στα 4 για να μην μπλέξει και για να μην εξαρτάται από τα αποτελέσματα άλλων.
Το πρώτο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσει είναι με αντίπαλο τον Ηρακλή Ψαχνών την Τετάρτη. Η προετοιμασία της ομάδας του Αγρινίου ολοκληρώνεται σήμερα στο Αγρίνιο και αύριο θα υπάρχει μια τελευταία προπόνηση σε γήπεδο της Εύβοιας.
Ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει για το μεθαυριανό παιγνίδι τον Πασχάλη Μελισσά που αποβλήθηκε στο ματς με τον Εργοτέλη. Ο Μανώλης Στεφανάκος επέστρεψε και ενσωματώθηκε μετά την προσωπική του περιπέτεια και πάλι στην ομάδα από χθες Κυριακή.
Στο μεταξύ ο Νίκος Αραμπατζής και ο Χουσείν Μουμίν που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες δηλώθηκαν και οι δύο να εκτίσουν την ποινή τους στο ματς με τον Πιερικό στην Κατερίνη την Τετάρτη 22 Μαΐου. Να σημειωθεί ότι με έξι κάρτες είναι πλέον στον Παναιτωλικό ο Σίσιτς και όταν επιτρέψει στο παιγνίδι με τον Απόλλωνα στο Αγρίνιο, ο Μελισσάς.
Ο Άγγελος Αγγελάκης από την Ένωση Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει το παιγνίδι του Παναιτωλικού στα Ψαχνά, με αντίπαλο τον τοπικό Ηρακλή. Είναι η δεύτερη φορά που θα βρει μπροστά του την φετινή σεζόν την ομάδα της Αιτωλ/νιας σε παιγνίδι μακριά από το Αγρίνιο. Η πρώτη φορά ήταν με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό.
Τηλεοπτικά θα μεταδοθούν τα παιγνίδια του Παναιτωλικού την 40η αγωνιστική με τον Απόλλωνα στο Αγρίνιο και την 42η και τελευταία με τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο, την Κυριακή 19 Μαΐου και την επόμενη Κυριακή 26 Μαΐου με ώρα έναρξης στις 6 μ.μ.
Να σημειωθεί τέλος ότι οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές της Football League θα διεξαχθούν για όλες τις ομάδες την ίδια μέρα και ώρα.
Γ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου