Σάββατο 11 Μαΐου 2013

38η αγωνιστική Σάββατο 11/5


 

ΚΑΛΛΟΝΗ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ)

(74' Κάντζι σουτ, 89' Ντιμπαλά σουτ)
Στο 82' δοκάρι ο Σταύρου
Στο 89' δοκάρι ο Λαμπρόπουλος


Καλλονή (Μπάμπης Τεννές): Σιδεράκης, Κώτσιος, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μανούσος (87' Γάλας), Λεοζίνιο, Ντιμπαλά, Κάντζι (78' Βλαστέλης), Σιλιγαρδάκης (71΄Κριπιντίρης) , Μαρσέλο.

Καλλιθέα (Λύσανδρος Γεωργαμλής):
Κατσούλης, Τρεκαρίτσι (67' Σταύρου), Αρβανίτης, Ρουσάκης, Χατζόπουλος, Μουσταφίδης, Ντακόλ, Ατματζίδης (66' Φουτσίνι), Πίκολο, Κατσικογιάννης (80' Σίλβα), Βιγιαρέχο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:
Κωνσταντακάκης (Αχαϊας)
ΒΟΗΘΟΙ: Φώσκολου (Πειραιά), Σπανός (Αχαϊας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντιμπαλά,Λεοζίνιο, Μανούσος, Χωριανόπουλος - Τρεκαρίτσι, Ρουσάκης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
59' Ρουσάκης

Σχόλιο: Πολύ πιο δύσκολα από ότι φανερώνει το τελικό 2-0, η Καλλονή επικράτησε της Καλλιθέας και «έπιασε» τον Παναιτωλικό και Ολυμπιακό Βόλου στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι νησιώτες αν και δυσκολεύτηκαν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα που τους έδωσε η αποβολή του Ρουσάκη (59’) και άνοιξαν το σκορ στο 74’ με τον Κάντζι. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Ντιμπαλά στο 89'. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες, στο 82' για την Καλλιθέα ο Σταύρου και στο 89’ για την Καλλονή ο Λαμπρόπουλος.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ)

(29' Κατσιαρός σουτ, 55' Κωστούλας κεφ)

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας):
Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Κωστούλας, Παλαιολόγος, Ολίσε, Πινδώνης, Μπρέσκα, Ανιέτε (48' Χατζηπαντελίδης 64' λ.τ.Καπετάνος), Σολάκης (82' Ογκουνσότο), Γενγκά.
Ηρακλής Ψαχνών (Νίκος Παντέλης):
Γ. Σικαλιάς, Ρεπετσάς, Πλάτανος, Μπακομήτρος, Α. Σικαλιάς (46' Αμέντολα), Δήμου, Γέσιτς, Βανγκελί, Λαμπρόπουλος, Σέγκος (60' Πούλγκα), Ογιαρμπίντε (46' Xαϊκάλης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάστακας (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Χαδημόγλου, Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ολίσε

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:


Σχόλιο: Ένα ακόμα βήμα προς την επίτευξη του στόχου του, που δεν είναι άλλος από την απευθείας άνοδο, έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου που επικράτησε με 2-0 του Ηρακλή Ψαχνών. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και άνοιξαν το σκορ στο 29’ με τον Κατσιαρό. Το ίδιο δυναμική ήταν η είσοδος των «ερυθρόλευκων» στο δεύτερο μέρος «κλειδώνοντας» τη νίκη στο 55’ με την κεφαλιά του Κωστούλα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Από κει και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν συντήρηση δυνάμεων, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Τετάρτης με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Σμύρνης.
Σημείωση: Η ΠΑΕ Εθνικός Γαζώρου δεν αγωνίζεται (έχει ρεπό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου