Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Έλαβε προθεσμία για την Δευτέρα ο 17χρονος

        
epi-dikastirio-agrinioΣτον αρμόδιο εισαγγελέα Αγρίνιου οδηγήθηκε πριν από λίγη ώρα ο 17χρονος μαθητής που τα ξημερώματα δολοφόνησε την μητέρα του μετά από διαπληκτισμό που είχε μαζί της.
Ο ανήλικος έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί την Δευτέρα , ενώ όλες οι πληροφορίες που υπάρχουν συγκλίνουν στο γεγονός ότι το άγχος των εξετάσεων σε συνδυασμό με τον εσωστρεφή χαρακτήρα του δράστη είναι τα αίτια του στυγερού εγκλήματος που έχει αφήσει άφωνη την τοπική κοινωνία .
Ο νεαρός είναι του 4ου ενιαίου λυκείου και όλοι όσοι τον γνωρίζουν τον περιγράφουν ως έναν πολύ κλειστό χαρακτήρα, που δεν έκανε με κανέναν συμμαθητή του παρέα.
Είναι αξιοσημείωτο πως σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr ο 17χρονιος υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο την Δευτέρα την ώρα που εξετάζονταν στο μάθημα των μαθηματικών. Πιθανολογείται ότι το γεγονός ότι δεν έγραψε καλά στα μαθηματικά του φόρτισε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία του, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο  εφιαλτικό αυτό ξέσπασμα σήμερα τα ξημερώματα.
Η ψυχολογική του κατάσταση είναι πολύ κακή και εμφανιζόμενος στο εισαγγελέα φάνηκε να μην έχει ακόμη συνειδητοποιήσει τι έκανε.
Τελικά στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές θα οδηγηθεί για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Μέχρι τότε θα κρατείται την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου