Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Συναγερμός για την 15χρονη Κριστιάνα

        
geg-exafanisi-thermo
 Δόθηκε πριν από λίγο στη δημοσιότητα η φωτογραφία και τα στοιχεία της 15χρονης που εξαφανίστηκε προχθές το πρωί από το σπίτι της , σε χωριό του Θέρμου. Μετά από την συγκατάθεση των γονέων, τα στοιχεία της 15χρονης δόθηκαν στη δημοσιότητα μέσα από το Χαμόγελο του Παιδιού, ώστε όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει άμεσα με τα σχετικά τηλέφωνα.


H ανακοίνωση απο το Χαμόγελο του Παιδιού
Την Τρίτη 14 Μαΐου 2013 εξαφανίστηκε η ανήλικη Κριστιάνα Ντοντάι (15 ετών) από το σχολείο που φοιτά στο Θέρμο της Αιτωλοακαρνανίας.
 Η Κριστιάνα έχει ξανθά μακριά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,55 μ. και βάρος 55 κιλά. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε μπλε μπλούζα, τζιν παντελόνι, άσπρα αθλητικά παπούτσια και κρατούσε ροζ σχολική τσάντα.
 Λόγω της πολυήμερης παραμονής της ανήλικης εκτός σπιτιού η οικογένειά της ανησυχεί ιδιαίτερα και ελπίζει με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει κοντά τους.
 Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου