Τρίτη 14 Μαΐου 2013

1230 φύλλα πορείας στην περιοχή του Αγρινίου

koi-epitaksi-kathigiton        
Οvertime… εργάζονται οι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, που από σήμερα άρχισαν την επίδοση των φύλλων πορείας στους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μετά την απόφαση του πρωθυπουργού να στείλει ένα σαφές μήνυμα πως οι πανελλαδικές εξετάσεις θα διεξαχθούν
Παρά τις αντιδράσεις, η επίδοση συνεχίζεται και αύριο και αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα αφού ο όγκος των φύλλων είναι πολύ μεγάλος και αφορά συνολικά σε 1230 εκπαιδευτικούς που βρίσκονται στην περιοχή ευθύνης της Α/Δ Ακαρνανίας.
Στο μεταξύ το ΠΑΜΕ έχει ανακοινώσει για αύριο απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10:30 το πρωί στην πλατεία Δημοκρατίας, ενώ η Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νιας θα πραγματοποιήσει γενική συνέλευση αύριο το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Αγρινίου. Αυτό γιατί η προσέλευση των καθηγητών σήμερα στη γενική συνέλευση ήταν μεγάλη και τα γραφεία της Β’ ΕΛΜΕ στο Αγρίνιο μικρά για την ομαλή διεξαγωγή της.
Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας και βάσει της απόφασης που υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Κ.Αρβανιτόπουλος, η επιστράτευση των εκπαιδευτικών ξεκινά από τις 12 το μεσημέρι της 15ης Μαΐου, έως την έκδοση νεώτερης απόφασης.
Τέλος σήμερα ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Σωτ.Ρίζος απέρριψε το αίτημα της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) να χορηγηθεί διαταγή, με την οποία να «παγώνουν» προσωρινά οι κυβερνητικές αποφάσεις για την επιστράτευση των εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και την επίταξη των κτιρίων (σχολείων), που είναι αναγκαία για την διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου