Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ Ο 12ΧΡΟΝΟΣ ΡΩΣΟΣ...



Ευχάριστα είναι τα νέα για το 12χρονο αγόρι από τη Ρωσία, που έπεσε θύμα επίθεσης από τον 20χρονο Ολλανδό Σιρίνο Σράιβερ στην Κρήτη.
Η διαδικασία αποσωλήνωσης του 12χρονου, ...
που εφερε σοβαρά τραύματα από τις 20 μαχαιριές που του κατάφερε ο νεαρός Ολλανδός ανιματέρ σε ξενοδοχείο στη Χερσόνησο της Κρήτης, ολοκληρώθηκε σήμερα στο Νοσοκομείο Παίδων. Από την Παρασκευή, οι γιατροί είχαν αρχίσει την προσπάθεια να βγάλουν το μικρό από την καταστολή.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, ο 12χρονος, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Αγλαΐα Κυριακού, μόλις άνοιξε τα μάτια του, έβαλε τα κλάματα και ζήτησε να δει τη μητέρα και τον αδερφό του.
Θα ακολουθήσουν νευρολογικά τεστ, προκειμένου οι γιατροί να εκτιμήσουν την κινητικότητά του.
Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι ο αδερφός του 20χρονου Ολλανδού ανιματέρ, που μαχαίρωσε περισότερες από 20 φορές τον 12χρονο Ρώσο στη Χερσόνησο της Κρήτης, βρίσκεται στη φυλακή, έχοντας καταδικαστεί για φόνο και ληστεία.
Όπως αποκαλύπτει η ολλανδική εφημερίδα "De Telegraaf", ο 24χρονος αδερφός του Σιρίνο Σράιβερ, Λορέντζο, συνελήφθη το Μάιο του 2007 στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ για ληστεία και συνενοχή σε δολοφονία αστυνομικού και καταδικάστηκε σε πολυετή κάθειρξη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου