Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Σκούφαλης: Στόχος είναι η απευθείας άνοδος!

Ακολουθούν αποσπάσματα της συνέντευξης του Μανώλη Σκούφαλη στο pamesports...

Μανώλη, ένα πρώτο σχόλιο για το ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και το τελικό 1-1.
«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές και ανταγωνιστικές ομάδες. Πιστεύω ότι ο κόσμος ευχαριστήθηκε το θέαμα και δημιουργήθηκε μία πολύ καλή ατμόσφαιρα. Ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του».
Θεωρείς το τελικό σκορ δίκαιο ή πιστεύεις ότι αξίζατε τη νίκη;

«Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, θεωρώ το σκορ δίκαιο».

Μέχρι στιγμής έχετε 56 βαθμούς σε 34 παιχνίδια. Είσαι ευχαριστημένος με αυτή τη συγκομιδή;

«Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιους βαθμούς παραπάνω. Λόγω ατυχίας, λόγω του ότι δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα; Δεν ξέρω για ποιο λόγο, πάντως θα μπορούσαμε να έχουμε 3-4 βαθμούς παραπάνω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι στα επόμενα παιχνίδια θα τους πάρουμε. Παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, έχουμε πολύ καλή απόδοση και μπορούμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα».

Θεωρείς εφικτή την απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λίγκα ή στόχος είναι τα πλέι οφ;

«Εμείς θα παλέψουμε για την απευθείας επιστροφή μας στη Σούπερ Λίγκα. Παλεύουμε καθημερινά για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος».
Την Τετάρτη αντιμετωπίζετε στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό. Τι να περιμένουμε από αυτό το παιχνίδι;
«Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο δυστυχώς εμείς θα έχουμε πολλές απουσίες, λόγω των καρτών και των αποβολών που δεχτήκαμε το Σάββατο κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Ωστόσο είμαι σίγουρος πως όλοι όσοι κληθούν να αγωνιστούν, θα δώσουν ξανά τον καλύτερό τους εαυτό. Θα είναι ένα παιχνίδι δυνατό, εμείς θα πάμε να παίξουμε ανοιχτά και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Όπως παλέψαμε μόνο με οχτώ παίκτες κόντρα στον Ολυμπιακό, έτσι θα παλέψουμε και τώρα».


Με προβλήματα στο Αγρίνιο
Δεν ολοκληρώθηκε... αναίμακτα το ντέρμπι του Σαββάτου για τη Νίκη Βόλου. Νέα προβλήματα δημιουργήθηκαν για τον Απόστολο Χαραλαμπίδη ενόψει Αγρινίου. Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζονται οι Βέρτζος, Ριζογιάννης και Κυριάκος, ενώ ο Πουρτουλίδης συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και το τεχνικό επιτελείο καλείται να αποφασίσει για τα ματς από τα οποία θα απουσιάσει. Τέλος, ο Σαμαράς χτύπησε στο γόνατο, ωστόσο το ιατρικό τιμ της ομάδας πιστεύει πως θα είναι ετοιμοπόλεμος κόντρα στον Παναιτωλικό.

Το "ευχαριστώ" στον κόσμο!

Τον κόσμο της Νίκης ευχαριστεί με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: "Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και ο πρόεδρός της, ευχαριστούν τους χιλιάδες φίλους της Νίκης, που βρέθηκαν σήμερα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και συμπαραστάθηκαν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Ο φίλαθλος κόσμος της Νίκης επέδειξε για πολλοστή φορά, με την συγκλονιστική του παρουσία στο γήπεδο και την άψογη συμπεριφορά του, την αγάπη του και την αμέριστη στήριξή του στην ομάδα  πηγη.mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου