Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Μπόγιοβιτς: «Νίκες και επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα»

 
Την ελπίδα ο Παναιτωλικός να επιστρέψει στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Μίλαν Μπόγιοβιτς, μιλώντας στη SportDay
Την προσοχή όλων στα ντέρμπι που ακολουθούν με ομάδες που βρίσκονται κοντά στον Παναιτωλικό επέστησε ο Μίλαν Μπόγιοβιτς, μιλώντας στη SportDay.

«Απομένουν ορισμένα παιχνίδια και μάλιστα έχουμε εντός έδρας τα ντέρμπι με ομάδες που βρίσκονται κοντά μας στη βαθμολογία (σ.σ.: Νίκη Βόλου, Απόλλων, Εργοτέλης). Αν τα κερδίσουμε, πιστεύω πως θα ανεβούμε κατηγορία», τόνισε το… πολυβόλο του Αγρινίου.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Μίλαν Μπόγιοβιτς στη SportDay

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από την Ελλάδα;

«Μοιάζει πολύ με τη Σερβία κι αισθάνομαι πολύ καλά εδώ. Ο κόσμος είναι εξαιρετικός και δεν είχα κανένα θέμα με την προσαρμογή μου. Σ' αυτό βοήθησε και το ότι ήρθα σε μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα».

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει διαφορές με εκείνο της Σερβίας;

«Διαφέρει, αλλά μου αρέσει πάρα πολύ κι ο τρόπος που παίζεται εδώ το ποδόσφαιρο. Στην Ελλάδα παίζεται περισσότερο με τη δύναμη και την ταχύτητα. Στην Σερβία είναι πιο τεχνικό. Αλλά δεν μου δημιουργεί πρόβλημα».

Ο Παναιτωλικός θα ανέβει στη Super League;

«Το εύχομαι (σ.σ.: γέλια). Οταν ήρθα ήμασταν χαμηλά στην κατάταξη. Και τώρα βρισκόμαστε στην 3η θέση. Είμαι πολύ χαρούμενος που κάνουμε καλά αποτελέσματα. Απομένουν ορισμένα παιχνίδια και μάλιστα έχουμε εντός έδρας τα ντέρμπι με ομάδες που βρίσκονται κοντά μας στη βαθμολογία (σ.σ.: Νίκη Βόλου, Απόλλων, Εργοτέλης). Αν τα κερδίσουμε, πιστεύω πως θα ανεβούμε κατηγορία. Φροντίζουμε, ωστόσο, να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Και παίζουμε σε όλα για τη νίκη».

Τι άλλαξε στην ομάδα από την ημέρα που ήρθες, με αποτέλεσμα να δείχνει πλέον καλύτερη εικόνα;

«Εχουμε πολύ καλή ομάδα και πολύ καλούς παίκτες με εμπειρία στη Super League. Για μένα είναι εύκολο να παίζω μαζί τους. Ηρθα εγώ, μετά ο Σίσιτς, ο Μπελόν. Ενσωματωθήκαμε με τα άλλα παιδιά. Ηρθε και καινούργιος προπονητής. Ο κ. Χάβος είναι πολύ καλός κόουτς. Τώρα παίζουμε πιο επιθετικά. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Φαίνεται κι από τα αποτελέσματά μας. Σκοράρουμε πολλά γκολ».
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου