Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Πνίγηκε στα δακρυγόνα η Πάτρα..

 



Συμπλοκές αντιεξουσιαστων - χρυσαυγιτων...
crimenet. gr
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο στο κέντρο της Πάτρας και συγκεκριμένα στην οδό Γούναρη μεταξύ ομάδων Αναρχικών και Χρυσαυγιτών.

Σύμφωνα με... πληροφορίες έχουν γίνει εκτεταμένες ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα, ενώ μπήκαν φωτιές σε αρκετούς κάδους απορριμάτων. Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.

Από την πλευρά της η Αστυνομία έκανε χρήση χημικών, ενώ περιπολικά οχήματα της Αστυνομίας βρίσκονται επί της Γούναρη, στο ύψος της πλατείας Ομονοίας, ώστε προφανώς να αποτρέψουν ενδεχόμενη "έφοδο" των αντιεξουσιαστών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, που βρίσκονται στην οδό Γερμανού.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε θαμώνες ψησταριάς στο πάνω μέρος της πλατείας Υψηλών Αλωνίων. Αυτοί ανταπάντησαν και αστραπιαία τα επεισόδια επεκτάθηκαν στην οδό Σισίνη και στους γύρω δρόμους.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, μικρότερης έντασης επεισόδια σημειώθηκαν στην περιοχή νωρίτερα το μεσημέρι, χωρίς να λάβουν ιδιαίτερη έκταση.

Να σημειωθεί, οτι στο σημείο που ξεκίνησαν τα επιεσόδια βρίσκεται και το υπό κατάλειψη κτήριο "Μαραγκοπούλειο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου