Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Από το Αιτωλικό, ο ένας νεκρός του «πολέμου των συμμοριών»

tsirkas-dolofonia2bΤρεις νεκροί, τραυματίες, δεκάδες σφαίρες και τρόμος στην Πάτρα, από τις ένοπλες επιθέσεις που σημειώνονται τις τελευταίες μέρες και που σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, οφείλονται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αντιπάλων ομάδων της νύχτας
Τελευταίο θύμα των επιθέσεων αυτών ο Πάνος Τσίρκας, με καταγωγή από την περιοχή του Αιτωλικού, που έπεσε νεκρός από τα πυρά άγνωστων προς στιγμήν εκτελεστών το απόγευμα του Σαββάτου στην οδό Ανθείας στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας. Στην ίδια επίθεση τραυματίστηκαν δυο άτομα, που επέβαιναν στο ίδιο όχημα με τον νεκρό, που κατά το παρελθόν έχει κατηγορηθεί για υποθέσεις κυκλωμάτων μπράβων κλπ
Σύμφωνα με το Patrastimes.gr σφαίρες από δυο όπλα διαφορετικού διαμετρήματος δέχθηκε – σύμφωνα και με το πόρισμα του ιατροδικαστή μετά την πραγματοποίηση της νεκροψίας – ο Π. Τσίρκας. Το θύμα δέχθηκε πυρά από δυο διαφορετικές γωνίες γεγονός που δείχνει πως δεν πυροβολήθηκε μόνο από ένα άτομο.
Στο μεταξύ υπό αστυνομική προστασία βρίσκεται για ένα ακόμα εικοσιτετράωρο ο δεύτερος εκ των τριών στόχων των δραστών, Δ. Βαρβαρέσος. Ο Βαρβαρέσος παραμένει στο κτίριο της οδού Ερμού για λόγους δικής του ασφάλειας, καθώς σε βάρος του δεν έχει προκύψει κάτι που να συνεπάγεται την κράτησή του.
Στο μεταξύ, στην Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αιτωλικού, απ’ όπου έλκει την καταγωγή του ο πατέρας του, θα γίνει αύριο το πρωί η κηδεία του Π. Τσίρκα.
tsirkas-dolofonia1aΣύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PatrasTimes.gr η υπόθεση σε ότι αφορά στη ταυτότητα του δράστη δεν είναι απλά δεμένη, όχι απλά δεν επιδέχεται αμφισβήτηση αλλά όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ., ως προς το ποιος ήταν ο εκτελεστής, θεωρείται λυμένη και με το μόνο που απομένει να είναι η σύλληψή του.
Όπως χαρακτηριστικά είπε αξιωματούχος της ΕΛ.ΑΣ. αναφερόμενος στον εκτελεστή του Π. Τσίρκα και τους συνεπιβάτες στο Τerios στο οποίο επέβαιναν, «Τους έχουμε, αυτό που μένει είναι η σύλληψη».
Πηγές του PatrasTimes.gr τόνιζαν νωρίς σήμερα το πρωί, πως η τοπική ΕΛ.ΑΣ. έχει στα χέρια της και ένα ακόμα χαρτί, το οποίο έχει ήδη ενεργοποιηθεί, προκειμένου ο δράστης τις επόμενες ώρες ακόμα και να προβεί στην απόφαση να παραδοθεί μόνος του υπό το βάρος της πίεσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου