Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

«Αποδιοργανωθήκαμε»

 
Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος στάθηκε στις δύο αναγκαστικές αλλαγές
Μετά το 0-0 με τον Εθνικό Γαζώρου ο Χάβος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Οι δύο αναγκαστικές αλλαγές που κάναμε μέχρι το δέκατο λεπτό, σίγουρα μας αποδιοργάνωσαν σαν ομάδα και ειδικότερα στο επιθετικό μας κομμάτι δεν βρήκαμε τις λύσεις που θέλαμε. Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία μπάλας και την αλλαγή παιχνιδιού. Ήταν δυστυχώς δυο παίκτες βασικοί και αναντικατάστατοι από τον κεντρικό άξονα και οπωσδήποτε χάσαμε την χημεία μας σαν ομάδα.
Μοιραία το παιχνίδι πήγε στην δύναμη. Θεωρώ ότι εκεί δεν κινδυνέψαμε, αλλά δεν κάναμε και τις φάσεις που μπορούμε να κάνουμε σαν Παναιτωλικός. Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμη και σίγουρα θα χρειαστούμε τη βοήθεια όλων των παικτών γιατί όλοι θα είναι απαραίτητοι σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για να επανέλθει ο Παναιτωλικός στην Α΄ Εθνική».
Όσο για τις αμφισβητούμενες φάσεις: «Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Σημασία έχει ποιος το λέει, όχι το τι λέει. Αν θεωρεί ότι έγιναν πέναλτι που εμείς από τον πάγκο δεν τα είδαμε και αν μιλήσουμε για την διαιτησία. Να μην μιλήσουμε, γιατί στο γήπεδο ήσασταν».
Ο Λούκας Φαβάλι ανέφερε: «Ήρθαμε να πάρουμε τρεις βαθμούς, πήραμε έναν και συνεχίζουμε. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής με Παναχαϊκή, που είναι πολύ σημαντικό. Και πιστεύω ότι αν κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι θα είμαστε πολύ καλά».
flnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου