Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Άνοδος και παραμονή

 
Παιχνίδια μεταξύ ομάδων που παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία αλλά και ομάδων που προσπαθούν να ανέβουν στη Super League περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής
Αναλυτικά τα παιχνίδια της Κυριακής:
Εθνικός Γαζώρου -Δόξα Δράμας (Δημοτικό Σερρών 17:00)
Γηπεδούχοι: Με την επιστροφή τεσσάρων παικτών πρώτης γραμμής θα υποδεχτεί τους «μαυραετούς» η ομάδα των Σερρών.
Ο Παναγιώτης Διλμπέρης για το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Δράμας θα έχει στη διάθεση του τους Καπία, Μουσικάκη, Σωτ. Κωνσταντινίδη (εξέτισαν τις ποινές τους), Βασ. Κωνσταντινίδη (ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε).
Εκτός για το συγκρότημα της Ανατολικής Μακεδονίας βρίσκονται οι Αποστολίδης, Καρυπίδης, Κοσμίδης, Φελίπε, Μπεκιάρης, Γαλακτερός (έχει χάσει προπονήσεις), Όμπεντ (τραυματίας) και Ζυγκερίδης.
Στην αποστολή των «μπλε» συμπεριλήφθηκαν οι: Βαλσαμάκης, Παπαθανασίου, Νύρλας, Χαριτίδης, Καπίας, Μαχαιρούδης, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης Σωτ., Διαμαντίδης, Μερεσιώτης, Ναλμπάντης, Αγγελακάς, Κομνηνάκης, Σαββίδης, Κωνσταντινίδης Βασ., Κατσαβάκης, Κουκόλης, Μουσικάκης, Γκόγκας, Γαϊδαρτζής.
Φιλοξενούμενοι: Σε αλαγές στο αρχικό του σχήμα είναι αναγκασμένος να προβεί ο Παναγιώτης Τζαναβάρας για το παιχνίδι απέναντι στου Σερραίους. Ο Κορίνθιος τεχνικός θα στερηθεί από το συγκεκριμένο παιχνίδι τις υπηρεσίες των Πουλάκου, Μπουτζίκου, Ταραλίδη και Μιλένκοβιτς που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και τιμωριών αντίστοιχα.
Στην αποστολή των Δραμινών συμμετέχουν οι: Δαύκος, Ξενοδόχοφ, Μπαλής, Καμινιώτης, Κοντέων, Τότο, Περπερίδης, Μουδούρογλου, Κανετίδης, Ιντζόγλου, Χιντασέλι, Μκρτσιαν, Κασσός, Σοϊλέδης, Στεργιανός, Καπέλ, Ντος Σάντος, Ρούσεφ, Μερακλής και Αμανατίδης.
Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)
Βοηθοί: Καραβασίλης, Λαζρής (Καβάλας)

Ηρακλής - Βύζας (Καυταντζόγλειο)
Γηπεδούχοι: Την επιστροφή του στις εντός έδρας νίκες έπειτα από ένα μήνα και αυτή απέναντι στην Παναχαϊκή θα προσπαθήσει να πετύχει ο «γηραιός» απέναντι στους Μεγαρείς. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου για το παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους» δεν θα έχει στη διάθεση του τους Τάι, Ντούνι και Ντατίδη (τραυματίες).
Αντίθετα επιστρέφει ο Γιωργ. Παληγέωργος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ το ντεμπούτο του στην αποστολή των «κυανόλευκων» κάνει ο Θόρια. Στην αποστολή του «γηραιού» θα βρίσκονται οι: Βοσνιάδης, Χουάντερσον, Βαγγελόπουλος, Τσερκέζος, Ισάακ, Γεωργίου, Σαββίδης, Λόπεθ, Κιρόφσι, Σουλίδης, Ουκάρ, Φερνάντεθ, Στεφανίδης, Παληγεώργος Χρησ., Νατσούρας, Σιατραβάνης, Χιονίδης, Βουτσιάς, Θόρια, Παληγέωργος Γιωρ.
Φιλοξενούμενοι: Χωρίς τον Νικολόπουλο που δεν κατέστη δυνατόν να ξεπεράσει τον τραυματισμό του θα παρατχτεί στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς η ομάδα των Μεγάρων. Εκτός πλάνων του Μίλτου Γκόφα έμειναν ακόμα και οι Ζλαρκος, Κοκόλης, Γκεμίσης.
Ο τελευταίος αποκλείστηκε καθώς ανέβασε πυρετό και τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Σιώκος. Η 20μελής αποστολή των «κιτρινόμαυρων» απαρτίζεται από τους: Πουρή, Δημαράκη, Γρομητσάρη, Κατράνα, Ταμπάκη, Λιόλιο, Βλάχο Π., Μανδύλη, Χαρτσιά, Δημητρίου, Σιώκο, Μπιτσάκο, Αρναρέλη, Κρολ, Πούρνο, Διαμαντόπουλο, Βλάχο Θ., Σπαγή, Φυσαράκη και Σταμέλο.
Διαιτητής: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Πατσιόπουλος (Δωδεκανήσου)

Ηρακλής Ψαχνών -Καλλιθέα (Δημοτικό Ψαχνών)
Γηπεδούχοι: Την πρώτη του νίκη στον πάγκο της ομάδας της Εύβοιας φιλοδοξεί να πετύχει ο Νίκος Παντέλης απέναντι στην πρώην ομάδα του. Ο έμπειρος τεχνικός μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με την αθηναϊκή ομάδα ανακοίνωσε την αποστολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι με τους Ζουλιώτη, Ντελέκο, Λιόση και Δήμου να έιναι εκτός καθ'ως αντιμετωπίζουν προβλήματα τιμωριών και τραυματισμών.
Η αποστολή των «πρασίνων» απαρτίζεται από τους: Τόλιο, Μπακομήτρο, Ρεπετσά, Λαμπρόπουλο, Μήτση, Ρούτση, Βανγκελί, Πούλγκα, Ογιαρμπίντε, Μπαράνγκο, Χαϊκάλη (πιθανή ενδεκάδα) Γ. Σικαλιά, Γέσιτς, Σέγκο, Στεπάνοβιτς, Α. Σικαλιά, Πλάτανο και Σεοταχούλ.
Φιλοξενούμενοι: Με μεσημεριανή προπόνηση όπου και πραγματοποιήθηκε χαλάρωμα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Καλλιθέα για το εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον Ηρακλή Ψαχνών. Ο προπονητής των «γαλάζιων» Λύσσανδρος Γεωργαμλής δεν θα έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι με τους «πράσινους» τους Μουσταφίδη, Ατματζίδη (αμφότεροι τιμωρημένοι), Καλτσά (εκτός για αγωνιστικούς λόγους) και Θεολόγου (θα αγωνιστεί με την ομάδα Νέων). Στην αποστολή της ομάδας της Καλλιθέας θα βρίσκονται οι: Μιχελής, Κατσούλης, Σεμπέκος, Φαγιέ, Χριστοφιλέας,, Σταύρου, Πίκολο, Βιγιαρέχο, Κατσικογιάννης, Αρβανίτης, Ντακόλ, Μαρουκάκης, Ρουσάκης, Σίλβα, Τρεκαρίτσι, Ματσούκας, Φουτσίνι και Χατζόπουλος.
Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Μπέτσογλου, Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας)


Ολυμπιακός Βόλου - Θρασύβουλος (Πανθεσσαλικό)

Γηπεδούχοι: Με αρκετές απουσίες θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Φυλής το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη. Ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει στη διάθεση για το παιχνίδι με τους «πράσινους» τους Γκίτκο, Κατσιαρό, Πετκάκη, Καπετάνο, Τσιάτσιο, Γκότοβο, Στουρνάρα και Μπακαγιόκο και Γαλάνη. Οι τέσσερις πρώτοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τιμωριών,ενώ οι υπόλοιποι έμειναν εκτός για αγωνιστικούς λόγους. Στα θετικά για τους «ερυθρόλευκους» η επιστροφή του Ανιέτε στην αποστολή μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.
Στόχος της ομάδας της Μαγνησίας είναι η νίκη προκειμένου να πλησιάσει στους δύο βαθμούς τον πρωτοπόρο Απόλλωνα. Η αποστολή των Θεσσαλών για το ματς με την ομάδα της Δυτικής Αττικής απαρτίζεται από τους: Ρόκα, Σταυρακάκη, Πινδώνη, Κόμνο, Γόγολο, Παλαιολόγο, Σολάκη, Χατζηπαντελίδη, Ολίσε, Ογκουνσότο, Γενκά, Στογιάνοφ, Γουσούλη, Καρρά, Κωστούλα, Μπρέσκα, Μπολάτι, Ανιετε και Ναντάγια.
Φιλοξενούμενοι: Αποδεκατισμένος θα παραταχτεί απέναντι στους Θεσσαλούς ο Θρασύβουλος καθώς εκτός πλάνων του Βασίλη Βούζα βρίσκονται ούτε λίγο ούτε πολύ επτά παίκτες πρώτης γραμμής. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βασιλείου, Μπακάλη, Καλαμιώτη, Τζιωρτζιόπουλου, Αρκουμάνη, Σταυριανού και Κακλαμάνου που αντιμετωπίζουν προβλήματα τιμωριών και τραυματισμών.
Την 18μελή αποστολή της ομάδας της Φυλής που αναχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου για την θεσσαλική πρωτεύουσα απαρτίζουν οι:Μαρούλης, Σύρος, Προβατίδης, Σκαμαντζούρας, Πάνος, Βλασόπουλος, Σταυροθανασόπουλος, Στ. Σερέπας, Γεωργιάδης, Πλαβούκος, Σκόνδρας (αρχική 11άδα), Χάζλαρης, Αγκόλι, Π. Σερέπας, Κοντούλης, Παπανίκου, Κεϊτά και Σιακαβάρας.
Διαιτητής: Καραλιόλιος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Δουδούμης (Φθιώτιδας), Κουρέντας (Τρικάλων)


Παναιτωλικός -Παναχαϊκή (Παναιτωλικού)
Γηπεδούχοι: Να επιστρέψουν στις νίκες μετά την εκτός έδρας ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου θέλουν τα «καναρίνια». Ο Μάκης Χάβος δεν μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι απέναντι στους Αχαιούς στις υπηρεσίες των Μπελόν, Σφακιανάκη και Μπακάκηπου αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών . Η πιθανή εντεκάδα του συλλόγου της Στερεάς Ελλάδας για το συγκεκριμένο ματς θα απαρτίζεται από τους: Στεφανάκο, Αραμπατζή, Κούσα, Μελισσά, Δάρλα, Τζούνιορ, Μουμίν, Φαβάλι, Σίσιτς, Καμαρά και Μπόγιοβιτς, ενώ την 18άδα συμπληρώνουν οι Τακίδης, Κουτσοσπύρος, Ιωάννου, Ιορδανίδης, Σμίλτος, Μεταξούλης και Γκόλιας.
Φιλοξενούμενοι: Να διευρύνουν το σερί των θετικών αποτελεσμάτων με τον Ηλία Φυντάνη στον πάγκο τους θέλουν οι Αχαιοί. Ο έμπειρος τεχνικός του πελοπονηνησιακού συλλόγου δεν θα έχει στη διάθεση του για το ματς με τα «καναρίνια» τους Καραμανλή, Ν΄Τζιοντό και Φατιόν.
Οι δύο πρώτοι είναι τιμωρημένοι, ενώ ο τελευταίος αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση μιας και δεν μπόρεσε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Νοκ άουτ για το υπόλοιπο της χρονιάς τέθηκε ο Γεωργίου που έπαθε υποτροπή και θα υποβληθεί ξανά σε επέμβαση χιαστού.
Στην αποστολή της ομάδας της Πάτρας που θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο βρίσκονται οι: Πίτκας, Ανδρούτσος, Λίτσης, Κοκκίνης, Τέλλος, Βοσκόπουλος, Σπίνουλας, Βάντερσον, Δημ. Κοιλιάρας, Γιάν. Κοιλιάρας, Παμπόε, Βασιλαντωνόπουλος, Γκούρτσας, Περέϊρα, Ρεκλείτης, Πλέγας, Μπαξεβάνος και Κωνσταντινίδης.
Διαιτητής: Γκράνας (Ξάνθης)
Βοηθοί: Χατζημωυσιάδης, Εμπλιούκ (Ξάνθης)


Πιερικός -Φωκικός (1ο ΟΑΚΑ Κατερίνης)
Γηπεδούχοι: Την πρώτη του νίκη έπειτα από τρεις εντός έδρας αγώνες θα προσπαθήσει να πετύχει απέναντι στην ομάδα της Άμφισσας ο Πιερικός. Ο τεχνικός της ομάδας της Πιερίας θα παρατάξει τους «μελανόλευκους» χωρίς τους Λαζαρίδη (τιμωρημένος), Βασιλειάδη (άρρωστος) και Ντάνι (αποτελεί παρελθόν).
Η αποστολή των Μακεδόνων απαρτίζεται από τους: Παπατολίκα, Πατσιογιώργος, Νίκου, Γιαζιτζόγλου, Πολίτη, Μπελόσεβιτς, Αποστολίδη, Ντόικιτς, Ιορδανίδη, Φαμπίνιο, Ίτσιο, Παπατόλιο, Ελευθεριάδη, Μανίκα, Καθάριο, Σεχολάρι, Ανδριόπουλο, Καραγκούνη και Παναγιωτίδη.
Φιλοξενούμενοι: Για την Κατερίνη αναχώρησε ο Φωκικός χωρίς όπου και θα αντιμετωπίσει τον Πιερικό. Ο Πέτρος Δημητρίου άφησε εκτός πλάνων του τους τιμωρημένους Σκαρίμπα, Γουόρντεν,Λίτσο (αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα) και τον Ταμπάκη που αποφάσισε να απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας της Άμφισσας μετά και το θέμα που δημιουργήθηκε μέσα στην εβδομάδα.
Στον αντίποδα στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού τέθηκαν οι Παπαζούδης και Χαλούλος (ο πρώτος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ ο δεύτερος εξέτισε την τιμωρία του). Η αποστολή των «κυανόλευκων» απαρτίζεται από τους: Γεωργίου, Μαρτίνο, Παπαζούδη, Κωστόπουλο, Χαλούλο, Νάστο, Θέο, Καραπέτσα, Γκόμες, Ζαχαρόπουλο, Μανιάτη, Γεωργουσόπουλο, Λουκίνα, Αλμπέρτο, Εσόνο, Αργυρό, Ευσταθίου και Σουλελέ.
Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)
Βοηθοί: Βαφειάδης (Καρδίτσας), Νιώτη (Τρικάλων)

Ρεπό:Αναγέννηση Επανομής
Gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου