Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Άρχισε η μάχη της αφίσας στα πανεπιστήμια μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δείτε τις αφίσες που άφησαν εποχή

 

20130412-094200.jpg
Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφόρησε αφίσα με κουκουλοφόρο που κρατάει καλάσνικοφ ενόψει των φοιτητικών εκλογών της 17ης Απριλίου. Η ΝΔ έκανε επίθεση λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ντροπή και ως απάντηση το left.gr βγάζει στη φόρα όλες τις πορνοειδείς αφίσες της «γαλάζιας» νεολαίας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Μια αφίσα της φοιτητικής παράταξης Αριστερή Ενότητα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου που διαφημίζει το παραδοσιακό πάρτι της, ενόψει των φοιτητικών εκλογών της 17ης Απριλίου προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.
Στην αφίσα εικονίζεται ένας νέος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με ένα μαντήλι ο οποίος κρατά στα χέρια του ένα καλάσνικοφ.
Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας ήταν άμεση και στη σχετική της ανακοίνωση τονίζεται:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού όπλισε τα χέρια όσων επιχείρησαν να πυρπολήσουν ζωντανούς συμπολίτες τους στη Χαλκιδική, τώρα, ενόψει φοιτητικών εκλογών, διαφημίζει με αφίσα ενός κουκουλοφόρου που κρατά καλάσνικοφ, τη νεολαία του ως φυτώριο εγκληματιών.»
«Υπάρχει ντροπή στο ΣΥΡΙΖΑ;», καταλήγει το γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος.
Η ΔΑΠ είναι περήφανη;
Το Left.gr, η ιστοσελίδα που πρόσκεται στον ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιεύει σήμερα τις αφίσες της «γαλάζιας» νεολαίας σε άρθρο της με τίτλο «Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ είναι περήφανη για τις αφίσες της ;
«Σέξυ, φυσικά ημίγυμνες, γυναίκες, “προικισμένοι” άντρες, πάθος, πάρτυ, πάρτυ, πάρτυ. Και προφανώς, πάρτυ με υποσχέσεις να υπονοούνται.
Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ διδάσκει κανόνες συμπεριφοράς…
Δείτε τις αφίσες που άφησαν εποχη στα πανεπιστήμια και όχι μονο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου