Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Φρένο στην...κατηφόρα θέλει ο Εθνικός Γαζώρου κόντρα στον Παναιτωλικό!

  

Φρένο στην...κατηφόρα θέλει ο Εθνικός Γαζώρου κόντρα στον Παναιτωλικό!"Χρειαζόμαστε βαθμούς, κάποια στιγμή πρέπει να μπει τέλος σε όλο αυτό που ζούμε τους τελευταίους δύο μήνες". Αυτό είναι το ξεκάθαρο μήνυμα της ομάδας του Εθνικού Γαζώρου αναφορικά με τον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό(16:00, live SSN) αρχικά και εν συνεχεία και αυτόν με την Δόξα Δράμας.

Άπαντες θέλουν να μπει ένα τέλος σε αυτή την παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος που έχει η ομάδα, καθώς το κακό έχει παραγίνει. Κίνητρο σίγουρα υπάρχει για τον Παναγιώτη Διλμπέρη και τους παίκτες του και η ανάγκη για την κατάκτηση βαθμών πρέπει να βγει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να μετατραπεί σε θέληση, πάθος, δίψα για νίκη, ακόμη και σε ποδοσφαιρικό τσαμπουκά, προκειμένου να έρθει το αποτέλεσμα που όλοι θέλουν.

Βέβαια οι "μπλε" θα βρούνε απέναντι τους μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας που βρίσκεται σε φόρμα, είναι σε βαθμολογική άνοδο, προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες και για αυτήν οποιαδήποτε απώλεια βαθμών κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου θα είναι στραβοπάτημα.


Με πολλές απουσίες και πάλι ο Εθνικός

Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με πολλά προβλήματα για ακόμη μια φορά, καθώς στις ήδη γνωστές απουσίες των τιμωρημένων Καπία, Μουσικάκη και Σωτήρη Κωνσταντινίδη, ήρθε να προστεθεί και αυτή του Β. Κωνσταντινίδη που υποφέρει από ίωση. Εκτός επίσης είναι οι τραυματίες Ομπέντ, Κοσμίδη και Ντε Πάουλα, ο Γαλακτερός και φυσικά οι Μπεκιάρης, Καρυπίδης.
Κατά τα άλλα επιστρέφουν από τιμωρία οι Ναλμπάντης και Κουκόλης, ενώ στην αποστολή μπήκε και ο Νίρλας που φαίνεται πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του. Αναλυτικά οι 18 του Παναγιώτη Διλμπέρη είναι οι:
Βαλσαμάκης, Παπαθανασίου, Διαμαντίδης, Γκόγκας, Χαριτίδης, Αγγελακάς, Κατσαβάκης, Γαϊδαρτζής, Μαχαιρούδης, Μερεσιώτης, Κομνηνάκης, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Σαββίδης, Κουκόλης, Ναλμπάντης, Νίρλας, Ζιγκερίδης


Kίνητρο το σερί και το πριμ για τους παίκτες του Παναιτωλικού

Με 20 παίκτες έφτασε στις Σέρρες η αποστολή του Παναιτωλικού, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου. Ο Μάκης Χάβος ολοκλήρωσε την προετοιμασία το απόγευμα της ίδιας μέρας, με προπόνηση στο γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας. Σε περίπτωση νίκης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Κωστούλας θα μοιράσει πριμ ύψους 100.000 ευρώ στους παίκτες του ρόστερ. Βέβαια, όσοι αγωνίστηκαν στα παιχνίδια αυτά που έγιναν οι τέσσερες συνεχόμενες νίκες, θα πάρουν μεγαλύτερο μερίδιο. Στο Αγρίνιο έμειναν οι Μπακάκης, Πασάς, Μύγας, ενώ επέστρεψε ο Δάρλας. Πανέτοιμος είναι και ο Σίσιτς, που τη Δευτέρα επισκέφτηκε οδοντίατρο. Οι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, είναι οι: Στεφανάκος, Δάρλας, Μελισσάς, Κούσας, Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Σίσιτς, Μπελόν, Καμαρά, Μπόγιοβιτς, Τακίδης, Μουμίν, Αραμπατζής, Κουτσοσπύρος, Φαβάλι, Ιωάννου, Γκόλιας, Ιορδανίδης, Σμίλτος, Μεταξούλης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιαννουλάκης (Χανίων)
ΒΟΗΘΟΙ: Χατζηνάκος (Δράμας), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
4ος: Τερετίδης (Καβάλας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Στρατούδης (Έβρου)  πηγηserressport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου