Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Βούζας: «Ο Παναιτωλικός είναι μια έτοιμη ομάδα»

 

bouzasΟ τεχνικός του Θρασύβουλου εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από την εμφάνιση κόντρα στον Παναιτωλικό ωστόσο τόνισε πως η ομάδα του έχει την κατάλληλη χημεία για να μείνει στην κατηγορία.
«Με βάση τις προηγούμενες εμφανίσεις της ομάδας μου, σήμερα δεν είμαι ευχαριστημένος. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν ικανό αντίπαλο με ποιότητα. Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ και αυτό ήταν ντεσαβαντάζ για την απόδοσή μας. Δεν είχαμε τύχη έτσι όπως παίζαμε. Κάναμε λίγες φάσεις και απειλούσαμε με στημένες φάσεις. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κούραση και να παρουσιαστούμε καλύτεροι από ό,τι σήμερα. Εύχομαι να πετύχει τους στόχους του ο Παναιτωλικός. Και για εμάς να ξεφύγουμε από την επικίνδυνη θέση», είπε ο Βασίλης Βούζας και πρόσθεσε:
«Όσο για το πέναλτι, νομίζω δεν είναι. Αναφορικά με την προβολή του Γκόλια, νομίζω η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ μας, αλλά υπάρχουν κάρτες και τραυματισμοί. Είναι αστάθμητοι παράγοντες που επηρεάζουν. Υπάρχει όμως χημεία στην ομάδα μου. Ο Παναιτωλικός παρά τις απουσίες είναι μια έτοιμη ομάδα, έχει αρχή μέση και τέλος. Έχει όλα τα στοιχεία να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα. Είναι σε μια πόλη που διψάει για μπάλα και οικονομικά αυτάρκης».
onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου