Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Συγκίνηση για τη νεολαία που αγωνίζεται...

 
Πρέπει να πω ότι σήμερα ήταν μια θαυμάσια μέρα. Σηκώθηκα και είδα τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών στα τρία Πανεπιστημιακά Τμήματα στο Αγρίνιο
Μιλάμε, κατάλαβα ότι ο Αντρέας ο Παπανδρέου πρέπει να βάρεσε ίσαμε 5 ζεμπεκιές εκεί που βρίσκεται (δεν είμαι σίγουρος που ακριβώς...). Διότι κυρίες και κύριοι η ΠΑΣΠ εθριάμβευσε στον φοιτητικό μας (μικρο)κόσμο. Σάρωσε και στις τρεις σχολές δείχνοντας ότι τόσοι αγώνες, τόση "λαϊκή κυριαρχία", τόσα "περήφανα νιάτα και τιμημένα γηρατειά" δεν πήγαν χαμένα. Άφησαν μαγιά και παρακαταθήκη.

Δεν ξέρω να σας πω γιατί π.χ. σε ένα Τμήμα παρουσιάζεται δεύτερη η ΠΚΣ με πολλές ψήφους και στις άλλες δεν έχει δύναμη. Ούτε γιατί η φοιτητική παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπάρχει και δεν υπάρχει. Ξέρω όμως γιατί η ΠΑΣΠ εδώ είναι τόσο δυνατή. Γιατί κάνει ότι μπορεί για να μην τη συγχέουν με το...ΠΑΣΟΚ! Κατεβαίνει σε όλα τα μετερίζια και όλους τους αγώνες. Πολεμάει το σύστημα. Είναι αριστερότερα από το κόμμα από το οποίο προέρχεται, μπορεί και αριστερότερα της Αριστεράς. Και, κυρίες και κύριοι, τι άλλο θέλει ένας σύγχρονος Έλληνας φοιτητής; Αγώνες, ρήξεις και έναν τρόπο ζωής κάπως σαν την Αμερική που αντιστεκόταν στο Βιετνάμ. ΠΑΣΠ λοιπόν ρε φλώροι!

Ο Μαντουμαδόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου