Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Το Αγρινιώτικο Καναρίνι & το νέο πριμ τετράδας!

 

ΠΕΝΤΕ ΠΑΝΩ ΠΕΝΤΕ ΚΑΤΩ

Γνωριζετε οτι φετος τελειωνει το συμβολαιο του γηπεδου, μεταξυ ΠΑΕ και Ερασιτεχνη. Απ' οτι μαθαινω, ο Ερασιτεχνης δεν εχει σκοπο να ξαναδωσει εν λευκω το γηπεδο, αλλα θα εισπραξει τα νομιμα, γιατι δεν θελει να ειναι επαιτης στην ΠΑΕ για το ποσοστο της.

Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΤΕΝΝΕ

Η δηλωση του Μπαμπη της περασμενες ημερες, οτι Παναιτωλικος και Καλλονη ειναι οι καλυτερες ομαδες, έδωσαν χαρα στους Αγρινιωτες που ψοφανε για κολακειες. Αυτη η δηλωση, ομως, ηταν πριν την ηττα της Καλλονης και την ισοπαλια του Τιτορμου. Θελω ομως ακομη να ελπιζω οτι ο Τεννες επιμενει σε αυτη τη δηλωση και δεν αλλαξε γνωμη.

ΧΑΣΑΝΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ
Δεν ειναι μονο οι δυο βαθμοι που χασαμε στο Γαζωρο, ειναι και το εξτρα πριμ της τετραδας του θειου Φωτη, αν και εγω πιστευω στην γενναιοψυχια του και θα τους το δωσει, εστω και κουτσουρεμενο, και να μετρησει την προσπαθεια και την ατυχια. Οσο για την αλλη τετραδα που ξεκινα απο αυριο και που θα κρινει και την απευθειας ανοδο, ειναι αυξημενο (7.000 περιπου).

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ


Τρεις μηνες εχει στην Ελλαδα και στον Παναιτωλικο ο Μπογιοβιτς και αρχισαν τα οργανα. Φημες απο τη Βορεια Ελλαδα τον φερνουν το καλοκαιρι στον ΠΑΟΚ, εκτος και αν ο Παναιτωλικος φερθει εξυπνα και τον δεσει χειροποδαρα, αλλιως ΜΠΑΪ ΜΠΑΪ ΜΥΓΕΣ!

ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΞΑΦΝΙΚΟ

Η ισοπαλια στο Γαζωρο για τον Παναιτωλικο ηταν ηττα. Γιατι βρε Φουληδες, οταν πας εσυ με σερι νικες αηττητος για τοσες αγωνιστικες, σε μια ομαδα που εχει να δει τριποντο απο τον καιρο του ΝΩΕ και το γκολ το βλεπει με το κιαλι... ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ!

ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΠΡΩΙ-ΒΡΑΔΥ

Δεν ειναι δυνατον βρε συντεκνοι, ετσι ξαφνικα ο Φαβάλι να ξεχασει το τοπι. Το παλικαρι εχει τωρα 4-5 αγωνιστικες που δεν θυμίζει το δυναμό της ομαδας, που τα παντα ξεκίναγαν απο τα ποδια του. Για δωστε του παρακαλω λιγο μουρουνελαιο, μπας και παρει τα πανω του τωρα που τον εχουμε αναγκη.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

Αναστατο ειναι το Αγρινιο, με την αποφαση της Μητροπολης να τιμωρισει τον Ιερεα, που βρεθηκε στο γηπεδο και πανυγηριζε το γκολ του Παναιτωλικου. Τοτε, τον συγχωρεμενο παπα Φιλιππο, που ηταν ολη μερα στα αποδυτηρια του Παναθηναικου, θα επρεπε να τον στειλουμε στον Πιλατο. Λανθανω Δεσποτα; Δεν νομιζω...

ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΑΣ

Απο αρχαιοτατων χρονων, ο Παναιτωλικος, οταν ηθελε βαθμο ή βαθμους για να παρει την κατηγορια ή να την σωσει, ποτε δεν τους κερδιζε. Γι' αυτο Φουληδες, εσεις που θελετε να κανετε την υπερβαση, μην αφησετε ανοιχτους βαθμολογικους λογαριασμους, γιατι τοτε θα χρειαστουμε ΤΑΒΟΡ.

ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ


Πεντε-εξι ομαδες, εκτος του Απολλωνα, εχουν πεσει με τα μουτρα να παρουν τη θεση του Εργοτελη. Ειδαν που οι Κρητικοι κανουν την κοιλια του Αστεριξ και θελουν να τον μαδησουν. Εμ συντεκνοι, ετσι ειναι η ανθρωποτης, ο θανατος σου η ζωη μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου