Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Πολιτικό "κύκνειο άσμα" Σταμάτη

 
Στην παρέμβαση του ο κ. Σταμάτης, αιτιολόγησε την απόφαση του να αποχωρήσει, λέγοντας πως εντάσσεται στο πλαίσιο της απόφασης που έχει πάρει για να αποχωρήσει πλήρως από τα πολιτικά πράγματα, εκφράζοντας παράλληλα την απογοήτευση του από το πολιτικό σύστημα
Αναφερόμενος στον εαυτό του είπε πως ήθελε να αποσυνδέσει με την κίνηση του αυτή οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με τα προεκλογικά πράγματα στο Αγρίνιο, συμπληρώνοντας πως στην διαδρομή του, ήταν πάντα συνεπής με τις αρχές και τις αξίες του, όχι όμως και τα κόμματα με τα οποία συμπαρατάχθηκε.

Ευχαρίστησε όλους για τη συνεργασία που είχε και ζήτησε από την Πανδημοτική Πρωτοβουλία να παραμείνει ενωμένη. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις εξελίξεις στη χώρα, προβλέποντας ακόμη πιο δυσάρεστες καταστάσεις και κάλεσε πολίτες και Δημοτικούς Συμβούλους να αντιδράσουν, απέναντι στην επικείμενη "διάλυση και ανυπαρξία της χώρας".

Την έκπληξη του από την απόφαση αυτή του κ. Σταμάτη εξέφρασε ο δήμαρχος Παύλος Μοσχολιός. "Μπορεί να είχαμε αντιπαραθέσεις, αλλά αυτές ήταν πάντα σε πολιτικό επίπεδο.", είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος συμπληρώνοντας πως ο κ. Σταμάτης παρέμεινε πιστός στις αρχές του.

Ο επικεφαλής της Πανδημοτικής Πρωτοβουλίας Νίκος Καζαντζής αποκάλεσε τον κ. Σταμάτη φίλο του και πως η απουσία του θα είναι μικρό πλήγμα για όλους. "Ο Δημήτρης πρόσθετε, δεν αφαιρούσε, μας έκανε πιο πλούσιους και εύχομαι κάθε επιτυχία στο δρόμο που θα ακολουθησει" είπε ακόμη ο κ. Καζαντζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου