Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Τέλος ο Γιάνεφ - 25 μέρες έκτος ο Μπακάκης

 
Βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Κρίστο Γιάνεφ και ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικος αναμένεται σήμερα ή το πολύ αύριο μετα και από κάποια διαδικαστικά να αποτελέσει παρελθόν για τον Παναιτωλικό
Ο Γιάνεφ ήρθε με μεγάλες περγαμηνές και πολύ καλό βιογραφικό, όμως για διάφορους λόγους (παραγκωνισμό από Καραγεωργίου, αλλά και αδιαφορία του παίκτη) δεν απέδωσε αυτά που όλοι περίμεναν

Η χρυσή τομή στο οικονομικό με την ομάδα του Αγρινίου βρέθηκε και θα κοιτάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αντίθετα ο Ιταλός αμυντικός Ακουάρο θα παραμείνει μέχρι το τέλος της περιόδου στο Αγρίνιο αφού οι δύο πλευρές (Παναιτωλικός και παίκτης ) δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Στο μεταξύ πιο σοβαρός απ'ότι αναμένονταν αποδείχθηκε ο τραυματισμός; του Μιχάλη Μπακάκη ο οποίος στο χθεσινό παιγνίδι με την Δράμα τραυματίστηκε το μάτι και αφού του έγινε χειρουργικός καθαρισμός θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 25 μέρες.

Το κλίμα στην ομάδα είναι το καλύτερο δυνατό καθώς οι συνεχείς νίκες και η βαθμολογική άνοδος, μαζί με την αγωνιστική παρουσία, δίνουν βάσιμες ελπίδες ότι η ομάδα θα πετύχει την απευθείας άνοδο.

Για το μεθαυριανό παιγνίδι με τον Γάζωρο που θα γίνει στο εθνικό στάδιο Σερρών ο Χάβος δεν υπολογίζει τον Μπακάκη που εκτός από τραυματίας δηλώθηκε να εκτίσει και την ποινή του στο συγκεκριμένο ματς. Απόντες επίσης θα είναι οι τραυματίες Πασάς και Μύγας.

Γ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου