Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Σαλμάς: "Η μάχη δεν χάθηκε-όλοι θα κριθούμε" (VIDEO)

 

Παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ναυπακτίας. Αποδοκιμασίες κατά την είσοδο και αποχώρηση του, μίλησε για καλα νεα για το τμήμα ΤΕΣΥΔ της Ναυπάκτου
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ - video από το nafpakτianews.gr κατ τα όσα υποστήριξε ο κ. Σαλμάς, τόσο για τα επεισόδια όσο και για το Τμήμα του ΤΕΙ στη Ναύπακτο:

Ήταν το πρόσωπο της ημέρας χθες στο Μεσολόγγι, αλλά δεν εμφανίστηκε. Ώσπου ξαφνικά χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου και από κει που δεν τον περίμενε κανείς έκανε την εμφάνισή του στο χώρο ο αναπλ.υπουργός υγείας Μ. Σαλμάς.

Θέλησε ο ίδιος να ενημερώσει το σώμα και τους πολίτες για τα καλά νέα που κόμιζε σχετικά με την εξέλιξη του θέματος του ΤΕΣΥΔ. Αυτή την αίσθηση που είχε όπως είπε από τις συναντήσεις που είχε και ο ίδιος με τον υπουργό κ.Αρβανιτόπουλο. Μάλιστα είπε για το ΤΕΣΥΔ κατά λέξη: Θα παραμείνει και θα μεγαλώσει. Αυτό είπε και στους δύο δημάρχους..Της Ναυπακτίας και του Μεσολογγίου, σε δύο τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε προχθές αλλά και χθες κατά την ημέρα των κινητοποιήσεων στο Μεσολόγγι.



Ο δήμαρχος Ναυπακτίας όμως νωρίτερα στο συμβούλιο παρουσία και του Σεβασμιωτάτου, αλλά και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Μ.Τριανταφύλλου, αναφερόμενος στην όλη εξέλιξη έως σήμερα του θέματος, αφού αναφέρθηκε στις επαφές που είχε στην Αθήνα, δεν ανέφερε στο σώμα προς ενημέρωση του, αλλά και στους πολίτες, για τις δύο αυτές τηλεφωνικές συνομιλίες με τον υπουργό.

Κατά την παρουσία του ο κ. Σαλμάς αναφέρθηκε και σε ένα άλλο πολύ σημαντικό ζήτημα που απασχολούσε την περιοχή αλλά και τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ,αφού πλέον και με τη βούλα καθίσταται αυτοδιοίκητο το πολυιατρείο του ΕΟΠΥΥ στη Ναύπακτο (ανήκε στο Μεσολόγγι) και έτσι οι ασφαλισμένοι θα γλιτώνουν χρόνο και ταλαιπωρία με τις συναλλαγές τους αφού πολύ συχνά ταξίδευαν σε Μεσολόγγι και Πάτρα.

Να σημειωθεί ότι κατά την είσοδό του, αλλά και κατά την αποχώρησή του από το χώρο του δημοτικού συμβουλίου έγινε αντικείμενο αποδοκιμασιών από μερίδα πολιτών που παρακολουθούσε το συμβούλιο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου