Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

«Η θέση του Παναιτωλικού είναι στη Super League»

 
Σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού Μανώλης Στεφανάκος
Ο παίκτης της ομάδας του Αγρινίου μίλησε για την οργάνωση της ομάδας σε όλους τους τομείς, για την πορεία της ομάδας αλλά και το προσεχές παιχνίδι με την Λάρισα τονίζοντας ότι η θέσητων «καναρινιών» είναι στη Super LeagueΑναλυτικά οι πιο σημαντικές δηλώσεις του στον Nova ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την εμπειρία του στον Παναιτωλικό:
«Είναι αυτό που θέλει κάθε ποδοσφαιριστής. Οι εγκαταστάσεις είναι καλές και η ομάδα είναι ενωμένη και η πόλη διψάει για ποδόσφαιρο. Σίγουρα ο Παναιτωλικός δεν είναι για την Football League, αλλά για την Σούπερ Λίγκα. Ωστόσο, πριν έρθω στον Παναιτωλικό μαζί με τον εκπρόσωπό μου, Ηλία Ματθαίο, είχα την τύχη να βρίσκομαι σε ένα οργανωμένο σωματείο όπως είναι ο Αστέρας Τρίπολης και μετά να πάω σε ένα εξίσου οργανωμένο, όπως είναι ο Παναιτωλικός».

Για το τι πήγε λάθος στην αρχή της σεζόν:
«Δεν πήγε κάτι άσχημα. Απλά ψαχνόμασταν σαν ομάδα και γι’ αυτό δεν τα πήγαμε καλά, όμως με την αλλαγή του προπονητή που είχαμε άλλαξε η ψυχολογία μας. Κάθε καινούργια ομάδα δυσκολεύεται στην αρχή. Έτσι και εμείς. Ψάχναμε να βρούμε τα πατήματά μας, με αποτέλεσμα να χάσουμε πολλούς βαθμούς. Ωστόσο, τα αποτελέσματα εδώ και καιρό πάνε από το καλό στο καλύτερο».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τη Λάρισα:
«Από την αρχή του πρωταθλήματος όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά. Εμείς θα πάμε για να νικήσουμε και να ανέβουμε ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου