Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

"Κραυγή" αγωνίας από τους παίκτες του Πανσερραϊκού! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πανσερραϊκός στο οικονομικό κομμάτι είναι πολλά και σημαντικά, ιδίως από την στιγμή που έμεινε "ακέφαλος" λόγω του προβλήματος που ταλαιπωρεί τον πρόεδρο της ΠΑΕ και μπορεί τις προηγούμενες ημέρες οι ποδοσφαιριστές να έλαβαν κάποια πολύ λίγα χρήματα, ωστόσο το πρόβλημα τους είναι πολύ μεγαλύτερο.

Αυτό φανερώνει και η ανακοίνωση που εξέδωσαν το Σάββατο, παραμονή του αγώνα με τον Παναιτωλικό, με την οποία δημοσιοποιούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δίνουν μάχες όλο αυτό το διάστημα και δηλώνουν πως μένουν προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις τους για τις επόμενες 20 τουλάχιστον ημέρες, δίνοντας παράλληλα διορία στους διοικούντες να βρούνε λύση. Αναλυτικά:


"Σέρρες, 16 Μαρτίου 2013,


Οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού θέλουμε να δηλώσουμε πως την δεδομένη χρονική στιγμή βρισκόμαστε σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, εμείς, τα μέλη του τεχνικού τιμ, καθώς και οι εργαζόμενοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα (φυσικοθεραπευτής, φροντιστής). Σεβόμενοι την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΠΑΕ λόγω της κατάστασης υγείας που αντιμετώπιζει ο πρόεδρος μας κ. Πέτρος Θεοδωρίδης, και ευχόμενοι ολόψυχα το συντομότερο δυνατόν να επιστρέψει κοντά μας, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία δεν δημοσιοποιήσαμε την έκταση του προβλήματος. Πλέον αρκετοί ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα στην καθημερινότητα τους και η ανάγκη εξεύρεσης λύσης είναι επιτακτική. Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα αποφάσισε να μείνει αφοσιωμένο στις υποχρεώσεις για τις επόμενες 20 ημέρες, στις οποίες αν δε φάνει διέξοδος, θα φέρουν την ομάδα σε μη αναστρέψιμη πορεία".      πηγηserressport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου