Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Στη δημοσιότητα το νέο Μηχανογραφικό (πίνακες)

 
Καμιά αλλαγή για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας, αλλαγές σε όφελος του Μεσολογγίου, παραμένει το Τμήμα ΕΠΔΟ αλλά και το ΤΕΣΥΔ Ναυπάκτου. Εκκρεμεί το θέμα της έδρας για το ΤΕΙ «Διονύσιος Σολωμός»
Δόθηκε πριν από λίγη ώρα στη δημοσιότητα από το Υπουργείο Παιδείας το νέο Μηχανογραφικό που καλούνται να συμπληρώσουν οι απόφοιτοι των λυκείων της χώρας.
Στο Αγρίνιο, δεν υπάρχει καμιά αλλαγή και τα τρία Τμήματα εντάσσονται σε Σχολές της Πάτρας στο 1ο (το Τμήμα ΔΠΠΝΤ) και το 4ο Επιστημονικό Πεδίο (τα Τμήματα ΔΠΦΠ και ΔΕΑΠΤ)
Στο Μεσολόγγι, μετά τις αλλαγές που υπάρχουν στο Μηχανογραφικό, μπορεί να υπάρξει μια σχετική ικανοποίηση αφού προωθείται η σχετική ενίσχυση του, αλλά παραμένει ανοικτό το θέμα της έδρας του Ιδρύματος που θα προκύψει από τη συνένωση των ΤΕΙ Πάτρας, Μεσολογγίου και Ιόνιων νήσων.
Συγκεκριμένα, το Τμήμα ΕΠΔΟ που επρόκειτο να πάει στην Πάτρα, παραμένει στο Μεσολόγγι στην Σχολή ΣΔΟ. Το Τμήμα ΘΕΚΑ πάει στην Αμαλιάδα, ενώ ο ΜΥΠ και Αυτοματισμού είναι στα μεταβατικά Τμήματα (μέχρι το 2018)
Τέλος και αυτό είναι σημαντικό, το Τμήμα ΤΕΣΥΔ παραμένει στην Ναύπακτο με τρεις κατευθύνσεις.
Για να δείτε αναλυτικά το μηχανογραφικό του 2013 πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου