Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Πρώτο βραβείο σε Αγρινιώτισσα μαθήτρια!

 
Πρώτη και καλύτερη στον 18ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Αστρονομίας και Διαστημικής 2013, η Μαρία Γεωργούση, μαθήτρια του 3ου Γυμνασιου Αγρινίου
Ανακοινώθηκαν από την Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος (www.astronomos.gr) τα αποτελέσματα της 3ης φάσης (τελικός) "Ίππαρχος" του 18ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Αστρονομίας και Διαστημικής 2013, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαρτίου στο Αμφιθέατρο του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας.
Στην 3η φάση συμμετείχαν οι 21 πρώτοι μαθητές των δύο πρώτων φάσεων των Γυμνασίων. Μεταξύ αυτών και η μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Αγρινίου Γεωργούση Μαρία, η οποία πέτυχε στη φάση αυτή την 1η θέση και κατέκτησε το 1ο βραβείο του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού.
Η απονομή του 1ου Πανελλήνιου Βραβείου στη μαθήτρια του σχολείου καθώς και η απονομή τιμητικής διάκρισης στο 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου θα πραγματοποιηθεί σε ειδική πανηγυρική τελετή, που θα πραγματοποιηθεί στη μεγάλη αίθουσα τελετών του Δημαρχείου Βόλου, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013.
Η κατάκτηση της 1ης Πανελλήνιας νίκης δεν είναι καθόλου τυχαία. Είναι αποτέλεσμα εθελοντικής προσφοράς σε ομάδα μαθητών που προετοιμάστηκε εντός του σχολείου τη φετινή σχολική χρονιά με μεράκι , ανιδιοτέλεια και διάθεση για προσφορά από τον καθηγητή του σχολείου κ. Καγκελάρη Δημήτριο Φυσικό Μ.Sc. σε μια προσπάθεια από τη μια να κατακτηθούν περαιτέρω γνώσεις αλλά και από την άλλη να καλλιεργηθούν ταλέντα μαθητών ικανών για πρωταθλητισμό και τα δυο βασικά συστατικά ποιοτικών σχολείων. Ένα μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες στους καιρούς που ζούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου