Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Δηλώσεις προπονητών και παιχτών


Σε δηλώσεις τους οι δυο προπονητές αλλά και οι παίχτες αναφέρθηκαν στην εξέλιξη του ματς, αλλά είχαν αντίθετες απόψεις
Μάκης Χάβος (Παναιτωλικός) "Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες . Δυστυχώς δεν είχαμε καλή τελική προσπάθεια. Κερδίσαμε πολλά στημένα, χωρίς όμως αποτελέσματα. Στην επανάληψη κυνηγήσαμε από την αρχή το γκολ, αλλάξαμε την τακτική μας σε 4-4-2 και οι αλλαγές βοήθησαν . Δεχτήκαμε το γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε αργά. Στηρίζω την ομάδα και πιστεύω σε αυτή. Πολλοί στεναχωρήθηκαν σήμερα που δε νικήσαμε. Πολλοί όμως χάρηκαν γι ΄ αυτό. Θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την άνοδο. Υπάρχει διάθεση και όρεξη , όμως και άγχος για την τελική προσπάθεια. Έχουμε παίχτες με προσωπικότητα και ποιότητα που δεν έκαναν σουτ από τα16 μέτρα. Πολλοί δεν θέλουν τον Παναιτωλικό στην α εθνική"


Λύσανδρος Γεωργαμνλής (Καλλιθέα) "Έγινε καλό ματς . Ήρθαμε με αμυντικούς προσανατολισμούς και κάναμε το γκολ σε μια αντεπίθεση. Ο Παναιτωλικός είχε κάποιες φάσεις στο πρώτο μέρος αλλά ισοφάρισε σε ένα σημείο που δεν αφήνει ευχαριστημένους Ο Παναιτωλικός πρέπει να ανέβει στην Α εθνική γιατί εκεί είναι η θέση του."

Μιχάλης Μπακάκης (Παναιτωλικός) "Είχαμε ένα ατυχές αποτέλεσμα. Θα θέλαμε να ισοφαρίσουμε στο τέλος. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και πηγαίνουμε παντού να νικήσουμε. "

Ματθαίος Μαρουκάκης (Καλλιθέα)" Ήρθαμε για να αγωνιστούμε και κλείσαμε τους χώρους. Το ματς μας βγήκε προηγηθήκαμε 1-0. Η διαιτησία έπαιξε 95% υπέρ του Παναιτωλικού. Μου έβγαλε δυο κίτρινες μέσα σε δυο λεπτά, κάτι που είναι απαράδεκτο"

Μοιραστείτε το άρθρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου