Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Κυπελλούχος Αιτ/νίας το Λουτρό



Ανέκαθεν ο θεσμός του Κυπέλλου ήταν ο θεσμός των εκπλήξεων. Μια από αυτές διαδραματίστηκε την Τετάρτη το βράδυ στο Αγρίνιο στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, μεταξύ της ΑΕ Μεσολογγίου και του Αμβρακικού Λουτρού με νικήτρια την ομάδα του Λουτρού με 2-1.
Με την ομάδα του Λουτρού να μπαίνει ποιο δυνατά στο παιχνίδι και με την συμπαράσταση των εκατοντάδων φιλάθλων του, κατάφερε και πηρέ κεφάλι στο σκορ. Στο 32΄ ο Ζίγκηρης Ν. με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή θα νικήσει τον Ρόκκο κάνοντας το 0-1. Η ομάδα της ΑΕΜ θα ανεβάσει λίγο την απόδοση της και θα δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου που θα περάσουν όμως ανεκμετάλλευτες.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα που θα μπει ποιο δυνατά στο παιχνίδι θα είναι η ΑΕΜ και στο 62΄με τον Καβαλλάρη θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια κάνοντας το 1-1. Η ομάδα του Λουτρού παίζοντας προσεκτικά στα μετόπισθεν και βγαίνοντας έξυπνα στις αντεπιθέσεις κατάφερε και έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της, έτσι στο 76΄ο Ζίγκηρης Ν. για δεύτερη φορά προσωπική αλλά και για την ομάδα του θα στείλει με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή την μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα του Ρόκκου κάνοντας το 1-2 που θα είναι και το τελικό σκορ.

ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
Ποιο καλά στο παιχνίδι έχει μπει η ομάδα του Λουτρού που στο θα έχουμε την πρώτη καλή ευκαιρία σε σουτ του Ζίγκηρη Ν. περνάει άουτ.
10΄ δεύτερη ευκαιρία για το Λουτρό σέντρα του Ζίγκηρη Ν. σουτ πάνω στην κίνηση από τον Ζίγκηρη Γ. περνάει άουτ.
Το παιχνίδι παρακολούθησαν περί τα 600 άτομα εκείνη την ώρα μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, όπως αρμόζει σε έναν τελικό.
28΄ σουτ του Γόγα από το ύψος της μεγάλης περιοχής περνάει άουτ.
32΄ γκολ για την ομάδα του Λουτρού με τον Ζίγκηρη Ν. να κάνει το σουτ μέσα από την μικρή περιοχή και να νικάει τον Ρόκκο κάνοντας το 0-1.
35΄ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΜ να φέρει το παιχνίδι στα ίσια όταν πλασέ του Μαντέλου θα περάσει ελάχιστα άουτ.
40΄ σουτ του Πετσίνη περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
44΄ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΜ σουτ από μέσα αριστερά του Τσιούνη περνάει άουτ.

Λήξη πρώτου ημιχρόνου..
46΄αλλαγή για την ΑΕΜ θέση του Παλιάτσα θα περάσει ο Καντάνης.
55΄ μεγάλη ευκαιρία για το Λουτρό στην αντεπίθεση με τον Βλάχο Α. να επιχειρεί το σουτ και τον Ρόκκο να μαζεύει την μπάλα.
62΄ γκολ για την ΑΕΜ σέντρα του Τσιούνη από δεξιά ποιο ψιλά από όλους θα σηκωθεί ο Καβαλλάρης με κεφαλιά θα κάνει το 1-1.
63΄ αλλαγή για την ΑΕΜ στην θέση του Μακρή θα περάσει ο Καρακίτσος.
Ποιο καλά έχει μπει στο δεύτερο μισό η ομάδα της ΑΕΜ που έχει τον πλήρη ελέγχο του παιχνιδιού με την ομάδα του Λουτρού να προσπαθεί να απειλήσει με αντεπιθέσεις.
75΄ αλλαγή για την ΑΕΜ στην θέση του Πετσίνη θα περάσει ο Πέντσας.
76΄ γκολ για την ομάδα του Λουτρού όταν σε εκτέλεση κόρνερ από δεξιά η μπάλα θα κοντράρει σε ποδιά αμυντικού και στρώνεται στον Ζίγκηρη Ν., που με πλασέ θα κάνει το 1-2.
79΄μεγάλη εύκαιρα για την ΑΕΜ, όταν ο Καρακίτσος θα βγει σε θέση τετ τα τετ το πλάσε του τελευταίου θα αποκρούσει ο Στασινός.
80΄ αλλαγή για το Λουτρό στην θέση του Βλάχου Α. περνάει ο Τσιλίκης Θ.
82΄ μεγάλη ευκαιρία για το Λουτρό να τελειώσει το παιχνίδι όταν ο Ζίγκηρης Ν. θα βγει σε θέση τετ τα τετ με τον Ρόκκο να λέει όχι.
85΄σουτ του Τσιλίκη Θ. περνάει άουτ.
88΄αλλαγή για το Λουτρό στην θέση του Βλάχου Θ. θα περάσει ο Ζούμπος.
90΄ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΜ με τον Καντάνη να κάνει το ψηλοκρεμαστό σουτ και να περνάει ελάχιστα άουτ.
Τέλος του παιχνιδιού μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τους παίχτες και τους φιλάθλους του Λουτρού.
Συνθέσεις:
AEM: Ρόκκος, Παλιάτσας (46΄Καντάνης), Μαντέλος, Καβαλλάρης, Πελέκης, Δενδρινός, Ξευγένης, Μακρής (63΄Καρακίτσος), Πετσίνης (75΄Πέντσας), Τσιούνης, Μπαλαούρας.
ΛΟΥΤΡΟ: Στασινός, Πατσιάλος, Τσιλίκης (95΄Καραούλης), Νεφρός, Μπεκατώρος, Νίκας, Ζίγκηρης Ν, Ζίγκηρης Γ, Βλάχος Α (80΄Τσιλίκης Θ), Γογα, Βλάχος θ (88΄Ζούμπος).πηγηaixmi-news.gr

Μιχάλης Δημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου