Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Ομιλία αντί τιμωρίας από Κωστούλα

 
Ομιλία ενότητας και ηρεμίας από Κωστούλα, που δεν ακολουθεί το... μοτίβο Καραγεωργίου
Την πρόθεσή του να μην τιμωρήσει τους ποδοσφαιριστές του ανακοίνωσε σήμερα σε ομιλία του ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας.
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ βρέθηκε στα αποδυτήρια για να τονίσει στους παίκτες πως δεν θέλει να επαναληφθούν παρόμοια σκηνικά, τονίζοντας πως πάνω από όλα είναι η ομάδα και αυτό θα πρέπει να το σέβονται όλοι.
Στόχος του, όπως είπε, δεν είναι να επιβάλει κάποιο πρόστιμο αλλά να καταλάβουν όλοι πως πρέπει να υπάρχει ηρεμία για να επιτευχθεί ο στόχος, που είναι η επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία.
Όπως φαίνεται λοιπόν, ο Κωστούλας θέλει να αλλάξει τακτική σε σχέση με την εποχή Καραγεωργίου, όταν δηλαδή σε παρόμοιες περιπτώσεις οι παίκτες «τέλειωναν» από την ομάδα με συνοπτικές διαδικασίες. Όπως δηλαδή έγινε με τους Μητρόπουλο και Ντιμπαλά, οι οποίοι αποτελούν παρελθόν από το Αγρίνιο.
Φυσικά, οι συγκυρίες έπαιξαν σημαντικό ρόλο, αφού ακολουθεί το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΛ και έτσι πρόθεση τεχνικής ηγεσίας και διοίκησης ήταν να μην υπάρξει περαιτέρω αναστάτωση στην ομάδα ενόψει του ντέρμπι με τους βυσσινί.
Οι τρεις παίκτες πάντως που υπέπεσαν σε παράπτωμα ενδέχεται να χρειαστεί να βάλουν το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να κάνουν το τραπέζι στους συμπαίκτες τους. Φυσικά αυτό θα είναι συμβολικό, με τους Σίσιτς, Μπόγιοβιτς και Καμαρά να την γλυτώνουν πολύ φτηνά εντέλει.
Gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου