Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Ευχαριστημένοι Χάβος – Καβακάς

Ο προπονητής του Παναιτωλικού εμφανίστηκε ικανοποιημένος με τη «λευκή ισοπαλία» που απέσπασε η ομάδα του στη Λάρισα. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίχτες», είπε ο προπονητής της ΑΕΛ

Χάβος: «Σημαντικός ο βαθμός»
«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα, η οποία ειδικά στην έδρα της παίζει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Στο πρώτο ημίχρονο η αμυντικής μας λειτουργία δεν ήταν όπως τη θέλαμε και μετά το κλέψιμο της μπάλας δεν βρίσκαμε τρόπο να βγούμε μπροστά. Παρ’ όλα αυτά θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο την κλασική ευκαιρία την είχαμε εμείς με τον Σίσιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε η αμυντικής μας συμπεριφορά, γίναμε πιο σφιχτοί πίσω και βγαίναμε στην κόντρα επίθεση. Θεωρώ πολύ σημαντικό τον βαθμό που πήραμε για τη συνέχεια», είπε χαρακτηριστικά ο Μάκης Χάβος.
Onsports.gr

Καβακάς :«Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση»
«Γνωρίζαμε ότι είχαμε να παίξουμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα η οποία διαθέτει
πολύ καλό ρόστερ και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και η οποία βρίσκεται σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα. Δεν κατορθώσαμε στο πρώτο 45λεπτό - που για μένα ήταν το καλύτερο της ΑΕΛ από τότε που είμαι στην ομάδα - να σκοράρουμε και να κλειδώσουμε τη νίκη. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, ήμασταν επιθετικοί και αναγκάσαμε μια ομάδα με τεράστια αξία και εμπειρία σε παθητικό ρόλο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μια άκαρπη υπεροχή χωρίς να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Κάναμε κάποιες κακές επιλογές όπου θα μπορούσαμε να είχαμε ένα εύκολο γκολ, αλλά τελικά παραμείναμε στο 0-0. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες. Προσπάθησαν, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και αυτό που είπα και στα παιδιά στα αποδυτήρια είναι το εξής: Ότι θα πρέπει να καταλάβουν ότι είμαστε δυνατοί και ότι αυτό που δώσαμε ως υπόσχεση ότι θα παλεύουμε σε όλα τα ματς και να είμαστε ανταγωνιστικοί, αυτό και θα κάνουμε.»

Τσιάρας Α. : «Η ΑΕΛ ήταν πολύ ανώτερη αλλά...»
Από πλευράς ποδοσφαιριστών μίλησε ο Αντώνης Τσιάρας στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο AEL FC ARENA:
«Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο. Η ομάδα μας ήταν πολύ ανώτερη του αντιπάλου. Καταφέραμε με έναν ποιοτικό αντίπαλο να μη μας δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση αλλά όχι από το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε, δεν είναι ώρα για σκυμμένα κεφάλια. Έχουμε αγώνα την Τετάρτη και πρέπει να κερδίσουμε, ώστε να ανέβουμε στη βαθμολογία».

http://www.aelole.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου