Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον Αλβανό δραπέτη

 
Από ώρα σε ώρα αναμένεται η προσαγωγή στο Αγρίνιο του 22χρονου κρατουμένου , που χθες μαζί με έναν 29χρονο Αλβανό κατάφερε να δραπετεύσει από τα κρατητήρια του Β’ Αστυνομικού Τμήματος του Αγρινίου. Ελεύθεροι οι αστυνομικοί που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα
Να θυμίσουμε πως η μητέρα του 22χρονου συλληφθέντα δίνοντας του λίμα στο κρατητήριο, τον βοήθησε να αποδράσει και γι αυτόν τον λόγο συνελήφθη και οδηγήθηκε σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα του Αγρινίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, ο 22χρονος από το Αγρίνιο, είναι γνωστός στην Αστυνομία και επρόκειτο να οδηγηθεί χθες στον ανακριτή αντιμετωπίζοντας σοβαρές κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές.
Οι ίδιες πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί , αναφέρουν ακόμη πως πιθανότατα ο Αλβανός κρατούμενος που επρόκειτο χθες να δικαστεί στο Εφετείο του Αγρινίου για απόπειρα ανθρωποκτονίας, προσέγγισε και έπεισε τον 22χρονο να οργανώσει την απόδραση με την συνεργασία της μητέρας του, τάζοντας του χρηματικό ποσό. Πράγμα που έγινε τελικά και η μητέρα του 22χρονου έδωσε λίμα στο γιό της σε επισκεπτήριο και λίγες ώρες μετά οι κρατούμενοι κατάφεραν να αποδράσουν.
Καταφέρνοντας να φτάσουν με κλεμμένο όχημα στην περιοχή του Κιάτου, οι δυο δραπέτες επιδόθηκαν σε κλοπές θέλοντας μάλλον να εξασφαλίσουν χρήματα αλλά η Αστυνομία τους εντόπισε κι έτσι έφτασε στην σύλληψη του 22χρονου. Οι αναζητήσεις για τον 29χρονο Αλβανό, συνεχίζονται.
Οι τρεις αστυνομικοί που χθες συνελήφθησαν και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ως υπαίτιοι ελευθέρωσης κρατουμένων από αμέλεια, αφέθηκαν ελεύθεροι και ορίστηκε δικάσιμος ενώ σε βάρος τους ενεργείται ΕΔΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου