Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Οι «καταλληλότεροι» κύριοι κύριοι Μέργος και Αθανασόπουλος


takis_mergosΆρχισαν οι πρώτες -έστω και αναγκαστικές- αποχωρήσεις από την σωτήρια κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη με τους κ.κ. Μέργο και Αθανασόπουλο, κατά σειρά πρώην Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών και πρώην πρόεδρο ΤΑΙΠΕΔ, να μας αφήνουν χρόνους (μέχρι να επιστρέψουν;) μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον τους, για αποφάσεις που είχε λάβει το ΔΣ της ΔΕΗ όταν και οι δύο προαναφερόμενοι βρίσκονταν στη διοίκηση της επιχείρησης.
Η δικαιοσύνη φυσικά θα κρίνει την υπόθεση και οι συγκεκριμένοι, απαλλαγμένοι από τα πολιτειακά καθήκοντά τους θα έχουν την ευκαιρία να διαχειριστούν ακόμα καλύτερα την υπόθεση και να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Η ιστορία αντίστοιχα, θα κρίνει την συνολική παρουσία τους στο δημόσιο βίο.
Εκείνο όμως που θα μείνει πραγματικά αξέχαστο, είναι πως η επιλογή των συγκεκριμένων προσώπων σε διάφορες θέσεις άμεσης ή έμμεσης κρατικής διοίκησης, ανήκε στον «καταλληλότερο» όπως αποδεικνύεται για να επιλέγει κατάλληλους ανθρώπους, πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, η περίοδος διακυβέρνησης του οποίου, απ’ότι φαίνεται θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα. σε διάφορα μέτωπα, πέραν του δημοσίου χρέους και της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας…πηγη.smartpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου