Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Την Πέμπτη η εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη ως γραμματέα του ΠΑΣΟΚ

 
20130311-204206.jpg
20130311-205716.jpg
Φαίνεται τελικά πως δεν καρποφόρησαν οι συζητήσεις για εναλλακτικό υποψήφιο στη θέση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ απο ορισμένα στελέχη του κ. Βενιζέλου που προωθούσαν μια τέτοια λύση, και τελικά οπως γράφαμε δύσκολα ο κ. Βενιζέλος θα έκανε διαφορετικά απο ότι έδειξε το συνέδριο, την ανανέωση δηλαδη.
Έτσι την Πέμπτη θα συνεδριάσει η ΚΕ για να εκλέξει νέο γραμματέα του ΠΑΣΟΚ που θα ειναι ο Νίκος Ανδρουλακης οπως αφήνουν να εννοηθεί ο Δημήτρης Καρύδης και η Φ. Γεννηματα, ενώ ταυτόχρονα θα εκλεγει και το νεο πολιτικό συμβούλιο.
Στο ΠΣ δεν θα υπάρξει πρόταση απο τον κ. Βενιζέλο αλλα υπόγεια γραμμή στην ουσία προς ορισμένα πρόσωπα που επιθυμεί η ηγεσία έτσι ώστε να εχει την πλειοψηφία στο κομματικό όργανο . Το νέο πολιτικό συμβούλιο , θα εχει 13 μελη εκ των οποίων οι τεσσερις θα ειναι γυναίκες ενώ και αλλα τέσσερα μελη θα συμμετέχουν ως ex ofitsio. Συνολικά 17.
Έναντι του κ. Ανδρουλακη δεν θα υπάρχει άλλη υποψηφιότητα μέχρι τώρα οπως όλα δείχνουν , αλλα όμως κατα την ψηφοφορία αναμένεται στην κάλπη να βρεθούν λευκά ψηφοδέλτια , δείχνοντας έτσι η μια πλευρά του προέδρου του πασοκ και η λεγόμενη εσωκομματική αντιπολίτευση την αντίθεση της στο πρόσωπο του νεου γραμματέα του κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου