Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Μόνο ο ΓΟΕΒ Αιτωλοακαρνανίας!

 

Στα δημοτικά συμβούλια όσοι πάνε τα καλύτερα τα ακούνε συνήθως στο περιθώριο των πρωτοκλασάτων θεμάτων. Έτσι το μάτι της στήλης στο χθεσινό αλίευσε ένα κορυφαίο
Κάποια στιγμή έγινε μια ερώτηση προ ημερησίας διάταξης για τον ΤΟΕΒ Μακρυνείας και για τις κλοπές που τον διέλυσαν και δεν έχουν ακόμα αποκατασταθεί. Απάντησε ο κ. Σφυρής που είναι και αντιδήμαρχος, αλλά είναι και ένας από τους εργαζόμενους στον ΓΟΕΒ του νομού που έχει σταματήσει να λειτουργεί εδώ και 1,5 χρόνο έχοντας αφήσει απλήρωτους τους 5-6 εργαζόμενους (ένας βγήκε σε σύνταξη) ανάμεσά τους και τον κ. Σφυρή. Ο τελευταίος είπε ότι οι ΤΟΕΒ και ο ΓΟΕΒ είναι αυτοδιοίκητα νομικά πρόσωπα και οι δήμοι δεν έχουν δικαίωμα παρέμβασης. Είπε όμως κι άλλο ένα καλό. Ότι ο μόνος ΓΟΕΒ στη χώρα που δε λειτουργεί είναι ο δικός μας!
Και το ερώτημα είναι γιατί. Θα λαϊκίσω λοιπόν λίγο και θα πω ότι μόνο εδώ κατέβηκε ο διακόπτης της παραγωγής κάπου στα μέσα του '90. Και ότι αν τον χρειαζόμασταν θα λειτουργούσε, έστω με προβλήματα. Αλλά πρέπει να απολογηθούν εκείνοι που διόριζαν το λαό και σήμερα έφτιαξαν αυτόν εδώ το διαλυμένο κοινωνικό ιστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου