Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

«Εγώ βιντεοσκόπησα τον Ζαχόπουλο» ...

 


crimenet.gr

Η πολύκροτη υπόθεση της απόπειρας αυτοκτονίας του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, Χρήστου Ζαχόπουλου το 2007 βρίσκεται στην τελική της φάση με την εκδίκαση της να έχει φτάσει στο τριμμελές εφετείο.

Κατά την...

απολογία της σήμερα η πρώην συμβασιούχος υπάλληλος του υπουργείου και βασική κατηγορούμενη, παραδέχθηκε ότι η ίδια είχε βιντεοσκοπήσει την ερωτική τους συνέρευση επειδή ήθελε να τον "ενοχλήσει", γιατι δεν την είχε μονιμοποιήσει όπως της είχε υποσχεθεί.

Παράλληλα η κατηγορούμενη δήλωσε μετανιωμένη για τις πράξεις της, στράφηκε εναντίον του συγκατηγορούμενου της, εκδότη εφημερίδας λέγοντας ότι με τη διακίνηση και τη δημοσιοποίηση του υλικού οδήγησε τον Ζαχόπουλο στην απόπειρα αυτοκτονίας και την ίδια στη φυλακή.

Η γυναίκα που αντιμετωπίζει επιπλέον την κατηγορία για απόπειρα εκβιασμού τόνισε ότι ο εκδότης ήταν ο κομιστής του επίμαχου υλικού στο Μέγαρο Μαξίμου, μέσω του διευθυντή του γραφείου του τότε πρωθυπουργού.

Μάλιστα μίλησε και για την προσπάθεια του εκδότη να την "παγιδέψει" όταν πήγε με τον επίσης συγκατηγορούμενο της εργατολόγο στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας , προκειμένου να της αποσπάσει το επίμαχο DVD.

Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή με την απολογία του εργατολόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου