Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Το Αγρινιώτικο Καναρίνι & τα μωρά του Αγρινίου

ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ

Γιατι ρε φουληδες εγω πιστευω οτι ο Παναι- ολε -ολε θα τερματισει με την δευτερη ή τριτη θεση αγκαλια; Ισως γιατι δεν θελω με τιποτα, το στανιο μου μέσα, να παμε στα μπαραζ, με ξυνιζει και δεν εχει καλη γευση ή εκτος αν ειναι αυτο που λενε οι γιαγιαδες μας... ο νηστικος καρβελια ονειρευεται.

ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ


Εγω που ειμαι απο τον Μελιγαλά κι εβλεπα το βιντεο του αγωνα με τον Φωκικ με αυτα τα καμωματα των ποδοσφαιριστων, θα ελεγα ρε παιδια οτι ειναι εσωτερικη υποθεση ή οτι ο Παναι ειναι απειθαρχη ομαδα. Εξαλλου, γιατι να πιστεψω εσας και να μην πιστεψω τα ματακια μου κι αυτα που ειδαν. Γι' αυτο αυτα να τα λετε στα καλογερακια που σας λιβανιζουν. Οχι σε μας.

ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΛΗΤΗΡΑΣ

Εκλογες με δυο ψηφοδελτια ετοιμαζουν για τον συνδεσμο διαιτητων. Τι τα θελετε ρε παιδια τα 2 ψηφοδελτια, δεν κοιτατε εκει να αναστηλωσετε τον συνδεσμο που για να σηκωσει κεφαλι θελει ολα τα... Βιαγκρα του εργοστασιου; Τα 2 ψηφοδελτια σας μαραναν.

ΕΝΑ ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ

Νατα μας νατα μας, δεν προλαβε να παρει θεση κατω απο τα γκολποστ και εκανε και διαγγελμα ο Στεφανακος: Για παντα στην Α' Εθνικη! Αυτο θελουμε και εμεις ψηλε, αλλα αυτα να τα πεις στους περσινους συναδελφους που ριξανε την ομαδα με το ετσι θελω, αλλα και στους φετινους για τον πρωτο γυρο. Τωρα, αν νομιζεις οτι με δηλωσεις θα παρεις την φανελα στο σπιτι, εισαι γελασμενος.

ΦΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΕΓΩ ΘΑ ΑΡΓΗΣΩ


Αλλο και τουτο, σε παγκοσμια πατεντα επεσε προστιμο, λεει, να πληρωσουν οι απιθαρχοι με τραπεζωμα τους συμπαικτες τους. Σιγα τον πολυελαιο, τι ειδος προστιμο ειναι αυτο, γιατι θα θελει να το εφαρμοσει και η Μπαρτσα. Το τραπεζωμα θα ειναι με πατσα ψιλοκομμενο, για να ξερουμε ρε παιδι μου την αλλη φορα να εχουμε ετοιμο το αυγολεμονο για την μαγειριτσα.

ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΣΑΛΙΩΤΟ
Αυτο θα πει αθλητικη παιδεια θειε Φωτη. Οταν χανουμε, να χειροκροτουμε, οταν χανουμε βαθμους, να χειροκροτουμε, οταν χανουμε κατηγοριες, να χειροκροτουμε, οταν χανουμε πεναλτι να χειροκροτουμε, οταν βαζετε 6 ξενους να χειροκροτουμε. Ποιος ξερει, στο τελος ισως γινουμε χειροκροτητες με διπλωμα.

ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΑ

Τα εξι γκολ του Νικολοπουλου ξερετε τι δινουν. Οτι απο τους 4.000 φιλαθλους που μαζευει στο γηπεδο, οι 2.000 ειναι Αγρινιωτες, δηλαδη μυγα μες στο γαλα απο μια πολη 100.000 κατοικων. Τωρα τι ειδος φιλαθλοι ειναι οι Αγρινιωτες, 200 επαγγελματιες, 650 δημοσιοι και ιδιωτικοι υπαλληλοι, 500 μαθητες, 100 γυναικες 50 φοιτητες 200 συνταξιουχοι 150 εργαζομενοι και οι αλλοι παλαιμαχοι αστυνομικοι παραγοντες, Γραμματεις και Φαρισαιοι, φτανοντας στο 58%, αρα βγαζουμε κυβερνηση.

ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ


Τα μωρουδελια του Παναιτωλικου σκιζουν χασεδες στο πρωταθλημα Νεων. Ε, και τι εγινε θα μου πειτε, αφου του χρονου ουτε αυτα ουτε και εμεις γνωριζουμε σε ποια κουτσοομαδουλα θα βολοδερνουν. Γιατι τοσα χρονια συντεκνοι, ο Παναιτωλικος τον περασε στον Κρονο που ετρωγε τα παιδια του. Τι θελετε εσεις δηλαδη να κανουμε. Εξαίρεση το 2013 που ειναι και γρουσουζικο.

ΚΟΥΙΖ

Πως πανε τα ουζα και τα τσιπουρα εκει στο Αγρινιο. Το λεω γιατι αν βαρεσεις 4-5 ουζακια, ξερεις τι ντριπλες κανεις... Ρωτηστε και τον Τζορζ Μπεστ. Δεν θελω να πιστευω οτι αυριο να πουμε το... Λαρισα σε ειδα και λαχταρησα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου