Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ποιους «Καίει» η ΕΔΕ στον τ. Δήμο Αλυζίας για το έλλειμμα των τελών;




Πληροφορίες αναφέρουν πως τίθεται σοβαρό ζήτημα σχετικά με τον τρόπο που λειτουργούσαν οι υπηρεσίες του τ. δήμου Αλυζίας από το 1998 μέχρι το 2010 αφού δεν υπήρχαν απολογιστικές καταστάσεις κάθε μήνα που να βεβαιώνουν την είσπραξη και την απόδοση των δημοτικών τελών στο δημόσιο ταμείο. Επίσης θέμα υπάρχει και με την απόδοση των τελών σε υπάλληλο που υδρομετρούσε, κάτι που δεν προβλέπονταν από το νόμο.

Την σοβαρότατη υπόθεση με τα δημοτικά τέλη που πλήρωσαν εκατοντάδες πολίτες και που δεν αποδόθηκαν ποτέ στα Ταμεία του δήμου, εξακολουθεί να απασχολεί έντονα την τοπική κοινωνία μετά και την ολοκλήρωση της ΕΔΕ που διενεργήθηκε από τον δήμο Ξηρομέρου.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στις αρχές του 2011, λίγους μήνες απ’ όταν ανέλαβε η δημοτική αρχή του Καλλικρατικού δήμου Ξηρομέρου, μετά από καταγγελίες δεκάδων πολιτών της Δ.Ε. Αλυζίας ότι ελάμβαναν ειδοποιήσεις για οφειλόμενα ποσά από δημοτικά τέλη προηγούμενων ετών που ήδη είχαν καταβάλλει, αλλά όπως φαίνεται ουδέποτε αποδίδονταν στα ταμεία του δήμου!.......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου